thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Logitech mouse alt tabanında ki pad sorunu için garantiden penta yetkili servisi yardımcı oluyor mu? Alttaki padin birisi çıkmış.
Logitech mouse alt tabanında ki pad sorunu için garantiden penta yetkili servisi yardımcı oluyor mu? Alttaki padin birisi çıkmış.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 8 Ağustos 2022 #2 Nereden aldınız ürünü?
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 Quantum9 dedi: Nereden aldınız? Ürünü? Genişletmek için tıkla... AmazonTR. Temmuz 2020 tarihinde satın almıştım. M220 Silent mouse. Toplam 3 yıl garantisi mevcutta.
Quantum9 dedi: Nereden aldınız? Ürünü? Genişletmek için tıkla... AmazonTR. Temmuz 2020 tarihinde satın almıştım. M220 Silent mouse. Toplam 3 yıl garantisi mevcutta.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 8 Ağustos 2022 #4 thelordof dedi: AmazonTR. Temmuz 2020 tarihinde satın almıştım. M220 Silent mouse. Toplam 3 yıl garantisi mevcutta. Genişletmek için tıkla... Amazondan talep oluşturun, detay yazın. Geri dönüşe göre hareket edin, garantideki cihazı başka yere götürmek pek mantıklı değil.
thelordof dedi: AmazonTR. Temmuz 2020 tarihinde satın almıştım. M220 Silent mouse. Toplam 3 yıl garantisi mevcutta. Genişletmek için tıkla... Amazondan talep oluşturun, detay yazın. Geri dönüşe göre hareket edin, garantideki cihazı başka yere götürmek pek mantıklı değil.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 Quantum9 dedi: Amazon'dan talep oluşturun, detay yazın. Geri dönüşe göre hareket edin, garantideki cihazı başka yere götürmek pek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Biraz önce Penta MH ile görüştüm. Garanti 2 yıl veriyoruz dedi. 3 yıl geçerli değilmiş ama Logitech merkeze göre bu modelde garanti 3 yıl.
Quantum9 dedi: Amazon'dan talep oluşturun, detay yazın. Geri dönüşe göre hareket edin, garantideki cihazı başka yere götürmek pek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Biraz önce Penta MH ile görüştüm. Garanti 2 yıl veriyoruz dedi. 3 yıl geçerli değilmiş ama Logitech merkeze göre bu modelde garanti 3 yıl.
Zymnax Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 483 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #6 Amazon sorununuzu çok yüksek bir ihtimalle cozecektir. Garantisi bitmis HDD'mi sifiriyla degistirdiler yakın bir zamanda.
Amazon sorununuzu çok yüksek bir ihtimalle cozecektir. Garantisi bitmis HDD'mi sifiriyla degistirdiler yakın bir zamanda.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #7 Zymnax dedi: Amazon sorununuzu çok yüksek bir ihtimalle cozecektir. Garantisi bitmis HDD'mi sifiriyla degistirdiler yakın bir zamanda. Genişletmek için tıkla... Amazon, 2 yıl geçtiği için yardımcı olamayacaklarını dedi. 2 yılı geçeli de 18-19 gün oldu. Logitech'e göre de garanti 3 yıl. Logitech merkezle irtibat kuracağım.
Zymnax dedi: Amazon sorununuzu çok yüksek bir ihtimalle cozecektir. Garantisi bitmis HDD'mi sifiriyla degistirdiler yakın bir zamanda. Genişletmek için tıkla... Amazon, 2 yıl geçtiği için yardımcı olamayacaklarını dedi. 2 yılı geçeli de 18-19 gün oldu. Logitech'e göre de garanti 3 yıl. Logitech merkezle irtibat kuracağım.