Logitech G 213 alınır mı?

DonVitoCorleone

Decapat
Arkadaşlar Logitech G213 almayı düşünüyorum ancak eskidiği için biraz kafam karıştı. Sizce G213 günümüzde alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer marka takıntın yoksa mekanik klavyeler var bu bütçede. Ama asla Logitech kadar kaliteli değiller. Ha ama Switch olarak öndeler.

Eğer marka takıntın yoksa mekanik klavyeler var bu bütçede. Ama asla Logitech kadar kaliteli değiller. Ha ama Switch olarak öndeler.
Hocam bence o bütçede GamePower, Rampage gibi markaların mekanik klavyeleri yerine Logitech gibi kaliteli bir markının membran olan klavyesini tercih ederim.

Klavye oldukça kaliteli ve iyi ama fiyatını hak ediyor mu, bilmiyorum.

Fikir edinmek açısından bu incelememi okuyabilirsiniz;

Hocam bence o bütçede Gamepower, Rampage gibi markaların mekanik klavyeleri yerine Logitech gibi kaliteli bir markının membran olan klavyesini tercih ederim.

Aslında tabii tercih meselesi. Ama burkaç arkadaşım kullanıyor genelde memnunlar. Ama fason olmasın dersenis James Donkey var ki bu sizin tercihiniz saygı duyarım.

Arkadaşlar Logitech G213 almayı düşünüyorum ancak eskidiği için biraz kafam karıştı. Sizce G213 günümüzde alınır mı?
Ben kullanıyorum. Memnunum. Logitech müşteri hizmetleri kalitesi de tartışmasız derecede iyi. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…