D darthgrogo Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:20 #1 Merhaba, Aşağıdaki 3 mouse arasında kaldım. Daha çok başlıktaki ikisi. Hangisini tavsiye edersiniz? Tutuş falan çok umurumda değil alışırız. VXE R1 Wireless Mouse SE+ modeli. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Merhaba, Aşağıdaki 3 mouse arasında kaldım. Daha çok başlıktaki ikisi. Hangisini tavsiye edersiniz? Tutuş falan çok umurumda değil alışırız. VXE R1 Wireless Mouse SE+ modeli. Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.268 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 16:29 #2 Aula SC680 alabilirsiniz hocam.
kalsse Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:30 #3 darthgrogo dedi: Merhaba, Aşağıdaki 3 mouse arasında kaldım. Daha çok başlıktaki ikisi. Hangisini tavsiye edersiniz? Tutuş falan çok umurumda değil alışırız. VXE R1 Wireless Mouse SE+ modeli. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... G305 biraz eskidi ve kullanan arkadaşlarım çift tıklama gibi sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Keza kullandığım G203'te aynı sorunu yaşatıyor bana. Bu sebepten diğer ürünü almanızı tavsiye ederim.
darthgrogo dedi: Merhaba, Aşağıdaki 3 mouse arasında kaldım. Daha çok başlıktaki ikisi. Hangisini tavsiye edersiniz? Tutuş falan çok umurumda değil alışırız. VXE R1 Wireless Mouse SE+ modeli. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... G305 biraz eskidi ve kullanan arkadaşlarım çift tıklama gibi sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Keza kullandığım G203'te aynı sorunu yaşatıyor bana. Bu sebepten diğer ürünü almanızı tavsiye ederim.
D darthgrogo Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:40 #4 Peki SC680'den daha iyi bir seçeneğim var mı bu fiyat bandında 2000 tl maks veririm
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.432 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye Dün 16:42 #5 darthgrogo dedi: Peki SC680'den daha iyi bir seçeneğim var mı bu fiyat bandında 2000 tl maks veririm Genişletmek için tıkla... Bi' tık daha artarsa MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse olabilir. Onun dışında SC680 bin basar attıklarınıza.
darthgrogo dedi: Peki SC680'den daha iyi bir seçeneğim var mı bu fiyat bandında 2000 tl maks veririm Genişletmek için tıkla... Bi' tık daha artarsa MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse olabilir. Onun dışında SC680 bin basar attıklarınıza.