İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 3 mouse arasında kararsız kaldım. 1-Logitech G 502. 2-Rampage Drop m3. 3-Razer DeathAdder v2. Kullanmış olanlar özellikleri ve deneyimleri hakkında yazarsa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025
3 mouse arasında kararsız kaldım. 1-Logitech G 502. 2-Rampage Drop m3. 3-Razer DeathAdder v2. Kullanmış olanlar özellikleri ve deneyimleri hakkında yazarsa güzel olur.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.250 Makaleler 3 Çözümler 21 16 Nisan 2025 #2 İsa Mavzer dedi: 3 mouse arasında kararsız kaldım. 1-Logitech G 502. 2-Rampage Drop m3. 3-Razer DeathAdder v2. Kullanmış olanlar özellikleri ve deneyimleri hakkında yazarsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir hocam daha iyilerini önerelim.
İsa Mavzer dedi: 3 mouse arasında kararsız kaldım. 1-Logitech G 502. 2-Rampage Drop m3. 3-Razer DeathAdder v2. Kullanmış olanlar özellikleri ve deneyimleri hakkında yazarsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir hocam daha iyilerini önerelim.
İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 Mantar09 dedi: Bütçe nedir hocam daha iyilerini önerelim. Genişletmek için tıkla... En fazla 2.5k bunları çok beğendim o yüzden bunlar için bütçeyi arttırırım. Özellikle sağel için istiyorum onlardan önerirsen güzel olur.
Mantar09 dedi: Bütçe nedir hocam daha iyilerini önerelim. Genişletmek için tıkla... En fazla 2.5k bunları çok beğendim o yüzden bunlar için bütçeyi arttırırım. Özellikle sağel için istiyorum onlardan önerirsen güzel olur.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.250 Makaleler 3 Çözümler 21 16 Nisan 2025 #4 İsa Mavzer dedi: En fazla 2.5k bunları çok beğendim o yüzden bunlar için bütçeyi arttırırım. Özellikle sağel için istiyorum onlardan önerirsen güzel olur. Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse bunu öneririm hocam sağ el için uygun bu da ve palm için uygun özellik olarak senin attığın 3 fareden da kat kat iyi.
İsa Mavzer dedi: En fazla 2.5k bunları çok beğendim o yüzden bunlar için bütçeyi arttırırım. Özellikle sağel için istiyorum onlardan önerirsen güzel olur. Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse bunu öneririm hocam sağ el için uygun bu da ve palm için uygun özellik olarak senin attığın 3 fareden da kat kat iyi.