Var hocam. Vergilerle beraber 1.100TL civarına geliyor. Ancak Temu desteğe yazarak %20 kupon alabiliyorsunuz. Böylece 1000TL'nin altına düşüyor. Bu fiyatlarda daha iyisi yok.
Ölü bölgesi var hocam biraz. Birde ben de araç kullanma simülasyon oyunları oynuyorum. Simülasyon derken çoğu zaman arcade oyunlar oynuyorum da. Bu tür oyunların bazısında sıkıntı oluyor bazısında çokta sıkıntı yaşamıyorum o tarafını anlamış değilim
Ölü bölgesi var hocam biraz. Birde ben de araç kullanma simülasyon oyunları oynuyorum. Simülasyon derken çoğu zaman arcade oyunlar oynuyorum da. Bu tür oyunların bazısında sıkıntı oluyor bazısında çokta sıkıntı yaşamıyorum o tarafını anlamış değilim
F710'u desteklediğini pek zannetmiyorum. EasySMX X15'in joystickleri ve triggerları için ölü bölge ayarı yapılabiliyor. Ayarları gamepad saklıyor. Telefondan ayarlayıp bilgisayarda kullandığımda değiştiğini görmüştüm. Hatta kablosuz dongle ile bilgisayara bağlayıp Bluetooth üzerinden de telefona bağlamıştım, ayarları anlık değiştirebiliyordum.