Logitech G G102 vs Pusat V11 vs MSI GG Clutch GM08 vs MSI Clutch GM11

Jetstream

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRİME B450 M K-II / INNO3D RTX 3060 8GB / RYZEN 5 5500 / 512 GB M2 SSD / GAMEBOOSTER GB-2409FF 24"
Meslek
BİLGİSAYAR TEKNİSYENİ
Son düzenleyen: Moderatör:
M820dc bütçe varsa alınabilir yoksa performax xotran al

Hiçbiri alınmaz. Hepsi birbirinden berbat.
bu fiyat aralığında en iyileri bu hocam

M820DC bütçe varsa alınabilir yoksa Performax xotran al.

Hocam Performax'ın klavyesi var da pek girmek istemiyorum ona mouse biraz önemli benim için ilk dediğin mouse güzel ama çok kusuru var.

GM11 mevcut önermem, üstündeki kaplama zamanla soyuluyor ve fabrikasyon şekilde mouse altı LED kısmında fabrikasyon hatalar var neredeyse hepsinde.

Hmm anladım hocam başka ne önerirsin.

Bu fiyat aralığında en iyileri bu hocam

Değil.

Üçü de çok daha iyi sizin attıklarınızdan.

SteelSeries'in kalitesini biliyorum hocam ama bütçem oraya pek çıkmaz, çünkü telefon alacağımdan 200-350 TL arası bir mouse arıyorum. Legion'da kullandım araştırmaları yapıp haber vereceğim size.

Hocam performans anlamında güzel bu arada hakkını yemeyeyim ama eliniz çok terleyen cinstense benim gibi birkaç aya üstündeki kaplama çıkmaya başlar.
Evet, evet. Performans anlamında gayet iyi ama araştırma yapmıştım o mouse için, 5-6 kusuru vardı ben de vazgeçtim. Elim o kadar terleme yapmıyor, sadece rahatsız oluyorum sıcaktan vesaire. O yüzden elime tam otursun ve rahat olsun bana yeterli.

Lenovo'yu aldım umarım beni pişman etmez, 100 lira indirim koduyla 335 liraya denk geldi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim kodu size mi özeldi herkes edinebiliyor mu?

İlk alışverişe özel dedi ama çok alışveriş yapmıştım anlamadım bende 100 kupon verdi ama şu herkeste var merhaba75 yazarsanız 75TL indirim yapıyor sepette.

@erme reis Legion'u aldım geldi çok güzel sade hoş hafif ama driver ı yükledim gözükmüyor neden böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…