Logitech G G213 alınır mı?

Hocam Scope RX'in farkı nedir? Hissiyat ve kalitesi mi

Marka olsun isterseniz veya diğer Çin'den gelen modellere Türkçe keycap takmakla uğraşmak istemezseniz bir alternatif kendisi.
Size kalmış tercih konusu.

Evet istemem hocam direkt Türkçe klavye istiyorum
Teşekkür ederim

Type-c klavye girişi, USB bilgisayar girişi ayrı olarak bluetooth ve 2.4GHZ alıcısı da var.

Tek eksiği Türkçe olmayışı
Baya da beğenmiştim. Türkçe olmadığını yeni fark ettim

Evet istemem hocam direkt Türkçe klavye istiyorum
Teşekkür ederim

Tek eksiği Türkçe olmayışı
Baya da beğenmiştim. Türkçe olmadığını yemi fark ettim
Maalesef hocam TR layout değil ama bunu göz ardı edersek Scope RX'den daha iyi bana göre. Yinede Scope RX'de güzel klavye tercih meselesi.

Maalesef hocam TR layout değil ama bunu göz ardı edersek Scope RX'den daha iyi bana göre. Yinede Scope RX'de güzel klavye tercih meselesi.

Keycaps almak gerekecek hocam.
Hatta bazısında tuş ataması falan da yapmak gerekebilir. Uğraştırıcı oluyor. Halledilmeyecek şeyler değil aslında ama yılların verdiği alışkanlık.
Yine de favori listeme ekledim. Bu fiyata harika bir ürün bence. Türkçe klavyeyi göz ardı edebilirim.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim

Keycapsler hariç klavyeyi Türkçe kullanacaksınız hocam bir sorun olmayacak eğer bakmadan işlerinizi halledebiliyorsanız. Zaten tam boy klavye kısayollarda da sorun yaşatmayacaktır.

Keycapsler hariç klavyeyi Türkçe kullanacaksınız hocam bir sorun olmayacak eğer bakmadan işlerinizi halledebiliyorsanız. Zaten tam boy klavye kısayollarda da sorun yaşatmayacaktır.

Klavyeye bakarak en son 7.sınıfa falan giderken yazıyordum. Birde en son arkadaşın verdiği üzerine kahve dökülen mekanik ama dandik klavyede. Çünkü tuş yapısı farklıydı. Normalde D tuşu olması gereken yerde S tuşunun sağ tarafı ve D tuşunun sol tarafı arasında kalıyordu. Boyut olarak farklıydı yani.

O konuda problem yaşamam. Aslında doğru söylüyorsunuz. Niye Türkçe diye diretiyorum ki madem bakmadan yazabiliyorum. Bendeki de iş yani
Hocam tekrardan çok teşekkür ederim

Şahsen abimiz 34 yaşında RX switch yerine NX snow switch daha hoş olur bence. Bana göre RX switchlerin sesi iğrenç en azından NX switchler daha rahat. Arada kalmışsanız internetten ses testlerine bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…