Marka olsun isterseniz veya diğer Çin'den gelen modellere Türkçe keycap takmakla uğraşmak istemezseniz bir alternatif kendisi.
Size kalmış tercih konusu.
Marka olsun isterseniz veya diğer Çin'den gelen modellere Türkçe keycap takmakla uğraşmak istemezseniz bir alternatif kendisi.
Size kalmış tercih konusu.
Keycaps almak gerekecek hocam.
Hatta bazısında tuş ataması falan da yapmak gerekebilir. Uğraştırıcı oluyor. Halledilmeyecek şeyler değil aslında ama yılların verdiği alışkanlık.
Yine de favori listeme ekledim. Bu fiyata harika bir ürün bence. Türkçe klavyeyi göz ardı edebilirim.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim
Keycaps almak gerekecek hocam.
Hatta bazısında tuş ataması falan da yapmak gerekebilir. Uğraştırıcı oluyor. Halledilmeyecek şeyler değil aslında ama yılların verdiği alışkanlık.
Yine de favori listeme ekledim. Bu fiyata harika bir ürün bence. Türkçe klavyeyi göz ardı edebilirim.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Keycapsler hariç klavyeyi Türkçe kullanacaksınız hocam bir sorun olmayacak eğer bakmadan işlerinizi halledebiliyorsanız. Zaten tam boy klavye kısayollarda da sorun yaşatmayacaktır.
Keycapsler hariç klavyeyi Türkçe kullanacaksınız hocam bir sorun olmayacak eğer bakmadan işlerinizi halledebiliyorsanız. Zaten tam boy klavye kısayollarda da sorun yaşatmayacaktır.
Klavyeye bakarak en son 7.sınıfa falan giderken yazıyordum. Birde en son arkadaşın verdiği üzerine kahve dökülen mekanik ama dandik klavyede. Çünkü tuş yapısı farklıydı. Normalde D tuşu olması gereken yerde S tuşunun sağ tarafı ve D tuşunun sol tarafı arasında kalıyordu. Boyut olarak farklıydı yani.
O konuda problem yaşamam. Aslında doğru söylüyorsunuz. Niye Türkçe diye diretiyorum ki madem bakmadan yazabiliyorum. Bendeki de iş yani
Hocam tekrardan çok teşekkür ederim
Şahsen abimiz 34 yaşında RX switch yerine NX snow switch daha hoş olur bence. Bana göre RX switchlerin sesi iğrenç en azından NX switchler daha rahat. Arada kalmışsanız internetten ses testlerine bakabilirsiniz.