Elektronik Logitech G G305 Lightspeed wireless oyuncu faresi 1.072 TL

Ürünü 3 yıldır günde en az 8 saat olmak üzere kullanıyorum. Mouse altındaki kapatma tuşundan dahi kapatmamama rağmen duracell kullanıldığı takdirde 2-3 ay kadar pil ömrü oluyor. Sol-sağ tıkında en ufak sorun yaşamadım. Hafif ve alıcısı yeterli. Yalnızca geçtiğimiz aylarda scrollda ufak bir sıkıntısı oldu. Garantisi bittiği için 1 hafta önce kadar tekrar aynısından satın aldım. Hem MMO hem FPS oyuncusuyum hiçbir oyunda eksikliğini hissetmedim. Bu fiyata gönül rahatlığıyla alınıp, günlük işler için bile olsa kullanılabilecek bir mouse.

1.219 TL'den düşmüş. Web üzerinde en ucuz şu an Amazon.com.tr'de satılıyor. Ürün ve indirim hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

G305 ve G102 indirim konusu açıp bir de fareleri önermeniz üzücü. İndirimli halleri ile beraber fiyatlarını asla hak etmiyorlar.

İndirim konusunu açtım diye önermiş mi oldum? Konuda önerdiğim kısım nerede ve benim niye haberim yok? 🤣

Hocam öneremeyeceğiniz bir ürünü indirim konusunda açmak bana garip geliyor, hadi körili Noodle'ı anladım🤤 ama G102 ve G305 olmamış.

Bende de aynı mouse var gayet memnundum ama sol Click çift tıklamaya başladığı için garantiye götürdüm yapılmasını bekliyorum.

Hocam öneremeyeceğiniz bir ürünü indirim konusunda açmak bana garip geliyor, hadi körili Noodle'ı anladım🤤 ama G102 ve G305 olmamış.

Her cihazda her sorun yaşanacak diye bir şey yok. 2 senedir G102 kullanıyorum, sensör kaynaklı FPS oyunlarında takılma problemi hiç yaşamadım. Ani dönüşlerde/flicklerde takılmıyor. Çift tıklama sorunum yok. Elime tam oturuyor. Bunun gibi artılarını G102'de görmüşken niye ürünü gömeyim?

Beğendiğiniz, sorun yaşamadığınız bir ürünü gömer misiniz? Ürün kötü olabilir, size göre kötüdür, sorun yaşayanlar vardır, malzeme kalitesi kötüdür gibi sebepler sıralayabiliriz bir ürünü kötülemek için. Fakat sorun yaşamadığım, gayet keyif aldığım ve memnun olduğum ürünü gömmemi beklemeyin benden. Zira @ufukcaglarsk'da G305 kullanıyormuş. O da memnun.

Hocam öneremeyeceğiniz bir ürünü indirim konusunda açmak bana garip geliyor.

Önermeyeceğim bir ürünü niye indirim konusu açmayayım? İnsanların konu içerisinde toplanması, topluluk oluşması, ürünün yorumlanması ve indirim kategorisinde faydalı olması açısından paylaşıyorum. Ayrıca bizim buralarda ne kadar ekmek, o kadar köfte diye bir laf var belki duymuşsunuzdur. 500 TL verdiğiniz bir ürünün sorunsuz, dört dörtlük olmasını bekleyemezsiniz. Zira G102'yi satın alırken asla öyle bir beklentim olmadı. Bu bütçedeki farelerin çoğunda bir özellik üstünse, illa bir noksanı bulunuyordur. 500 TL'yi günlük yemeğime harcıyorum bazen.

483 TL'ye G102 yeme de yanında yat bir ürün bence. Fakat üstte de belirttiğim gibi, benim üründe bir sorun yaşamamış olmam, diğerlerinin de yaşamayacağı anlamına gelmiyor.
2.000 TL verir bir fare alırsınız, ertesi gün bozulur. Teknoloji işi biraz da şans işi.

AM010 sensörün kötü olduğunu ben de biliyorum. Fakat bende tutarsızlık yapmıyor. CS:GO-CS2-BF1 oynuyorum. Attığım hiçbir flickte takılmadı. Belki de diğer kullanıcılarda takılması mouse padden kaynaklıdır, kim bilir? Burada ürün tartışacak durumda değilim.

Son olarak önermeyeceğiniz ürünü paylaşmak garip geliyor diyorsunuz, 2 TB sahte USB belleği mi öneriyorsunuz? Sizin önerinize güveneceksek yandık o zaman.

Bende de aynı mouse var gayet memnundum ama sol Click çift tıklamaya başladığı için garantiye götürdüm yapılmasını bekliyorum.
Muhtemelen 0 ürün ile değişim yapacaklar. Şimdiden hayırlı olsun.
G305 ve G102 indirim konusu açıp bir de fareleri önermeniz üzücü. İndirimli halleri ile beraber fiyatlarını asla hak etmiyorlar.
Tabii ki kişisel görüşünüz bu yönde olabilir ama bunu söylerken altını doldurursanız en azından forumdakiler faydalanabilir. Fiyatlarını asla hak etmeyen mouselar yerine aynı fiyat bandında daha iyi ne alınabilir gibi bir yönlendirme yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı