İyi sosyaller başlıkta görebileceğiniz gibi bu iki kulaklığın arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Benim için önemli olan ses ve bass kalitesi oyunlarda da aynı şekilde en iyi performansı sizce hangisi verir? Ürünlerin linkleri:
En ucuz Logitech G335 Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G335 Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition Beyaz 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İkisini de önermiyorum. HyperX Cloud II al ve önerim için bana teşekkür et. Bu kulaklıklar pahalı markaların ucuz ürünleri. Malzeme, ses ve mikrofon kaliteleri iyi değil.
Alınır, üretimi halen devam ediyor. Bilmediğimiz geliştirmeler alıyordur illaki. Ses kalitesi olarak bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık. O kadar yüksek ve kaliteli ses sağlıyor ki %50 seviyelerinde kullanıyorum. Tamamen dışarıyla izole bir şekilde oyun oynuyor ve müzik dinleyebiliyorum. Bu fiyata alabileceğin başka kulaklık var mı bilmiyorum fakat bu kadar bütçem olsa alacağım tek kulaklık Cloud 2 olurdu.
İkisini de önermiyorum. HyperX Cloud II al ve önerim için bana teşekkür et. Bu kulaklıklar pahalı markaların ucuz ürünleri. Malzeme, ses ve mikrofon kaliteleri iyi değil.