Logitech G G432 DTS 7.1 vs Razer Kraken V3

BLUE STEEL

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 4060
Arkadaşlar şu an alınacak modeller mi sizce? Hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G432 7.1 kulaklıktan Razer BlackShark V2 SE kulaklığa geçtim geçen gün hem konfor hem de ses kalitesi açısından daha iyi Razer. Logitech sever biri olarak bu kulaklığında yastıkları deri ve üst taraftaki metal baya sert kulak ve kafanın üst kısmına baskı yapıyor gözlükle kullanımda kulak arkalarıma acı ve şişlik olmak üzere rahatsızlık verdi ayrıca aldıktan kısa süre sonra mikrofon kapadıktan sonra hafif aşağı doğru gevşeme yaptı.

Razer Kraken V3 nasıl bilmiyorum ama konfor açısından G432 'den daha iyidir diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa yazacaktır.

Logitech G432 7.1 kulaklıktan Razer BlackShark V2 SE kulaklığa geçtim geçen gün hem konfor hem de ses kalitesi açısından daha iyi Razer. Logitech sever biri olarak bu kulaklığında yastıkları deri ve üst taraftaki metal bayağı sert kulak ve kafanın üst kısmına baskı yapıyor gözlükle kullanımda kulak arkalarıma acı ve şişlik olmak üzere rahatsızlık verdi ayrıca aldıktan kısa süre sonra mikrofon kapadıktan sonra hafif aşağı doğru gevşeme yaptı.

Razer Kraken V3 nasıl bilmiyorum ama konfor açısından G432'den daha iyidir diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa yazacaktır.

Ses kartı nasıl peki performans olarak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı