Logitech G G435 Lightspeed vs Razer Barracuda X

Bütçe
1400
Ben 815'e alıyorum galiba.

Razer Barracuda X mi 815 TL hocam tam olarak nerede stok varsa bende almayı düşünüyorum uzun zamandır aklımda olan bir ürün en düşük 1269 TL'ye bulmuştum.

Almanya'daki abim Media marktan açık kutu bulmuş bende alması için şimdi talimat verdim çarşamba günü gelirken getirecek.

Türkiye'de bütçem 1.4K dı Logitech'in ürünleri genel olarak sağlam oluyor ve garantisinin sağlamlığı ilgimi çekti fakat Barracuda'yı da 800 TL gibi bir rakama alabilmek rüya gibi.
Galiba Barracuda ile şansımı deneyeceğim.
Bu arada ürün iadeymiş ama sorunu yokmuş. Galiba.
Güncelleme.
Barracuda X geldi, yazılım olmadan ürünün ses kalitesi gerçekten kötü THX yazılımının deneme sürümünü indirdim ve ses evrim geçirdi fakat hala istediğim seviyede değil.
Rahatlık açısından çok konforlu bir ürün olmuş kullanımı rahat fakat ürün içe doğru değil dışa doğru açılıyor bu garip ve hoşuma gitmedi.
Bassları ses yükseldikten sonra kısılıyor saçma bir durum oluyor ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım hoşuma gitmedi.
Size müzik için birkaç ayar bırakıyorum hoşunuza gideni kullanırsınız.
1.

2.

Önereceğiniz bir ayar varsa lütfen paylaşınız.

Son düzenleme:
Sound normalization ayarını da deneyebilirsiniz, müzikte veya oyunda kısık frekansları daha fazla net duymanızı sağlayabilir.
Şuan bu ayarı deniyorum yavaş yavaş profilleri ayarlayacağım.

Şu an bu ayarı deniyorum yavaş yavaş profilleri ayarlayacağım.

Sound normalizationu kapattım ve bassı fulledim bu şekilde az daha iyi oldu denebilir.

Son düzenleme:
Şu an bu ayarı deniyorum yavaş yavaş profilleri ayarlayacağım.
Eki Görüntüle 1314922

Sound normalizationu kapattım ve bassı fulledim bu şekilde az daha iyi oldu denebilir.

İyi forumlar arkadaşlar ben de 2 gün önce Barracuda X modelini satın aldım. Valorant'ta özellikle ateş ettikten sonra yankılanma oluyor ve basslar aşırı derecede fazla 7.1 de bu durum daha fazla oluyor. THX'in ise 15 günlük deneme sürümü var ancak bunu açsam dahi o basslar ve yankı bir türlü gitmiyor. Kulaklığı duvardan duvara atasım geliyor 5 dk kullanımdan sonra baş ağrısından duramıyorum resmen, müzikler de ve film vs. çok iyi bir kalite tamam ama oyunlarda da bir o kadar vasat durumda şu anda kulaklık , aranız da böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…