Yalan yok logosunda kararma var söyledim zaten ama ben aktif olarak 2 yıldır kullanıyorum benim için ağır bir problemde değil. Syulma vs. kesinlikle olmadı ama.
Bende de G700S var, 10 yıl oldu. Hiç bir deforme olmadı gerçekten çok iyi çalışıyorda halen, üstelik her gün silmiyorumda. Yalnızca kablosunu değiştirdim 2 yıl önce. Şimdiki ürünlerin malzemesi kalitesiz geliyor niyeyse. Muhtemelen logitech de eskitme politikasını benimsiyor yıllardır. Apple haricinde ilk günkü gibi görünen bir marka kullanmadım henüz.
9 sene G502 proteus Core kullandım. Yan kapağında mavi çizgi olan ilk modellerinden. 8 sene sonunda çift klik sorunu yaşayınca gidip switch+skatez aldım kapağı açıp havyayla lehimleri sökerek yeni Switch'i taktım, hala çalışır vaziyette. Ayrıca elimde G502 Hero ve geçen hafta vatan indiriminden aldığım G502 lightspeed var. Bu farenin en göze batan sorunu baş, serçe ve yüzük parmağınızın denk geldiği yerdeki silikonun zamanla aşınmaya bağlı erimesi. Tek derdiniz switch olsun, en basiti de o zaten. Kabuk problemi çok daha pahalıya patlıyor. İyi sosyaller.