PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 15 Mart 2021 #11 Mert Şahan İLHAN dedi: 550 TL'ye Razer Ornata Chroma V2 RZ03-03381300-R3L1 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe alınır mı? Arkadaşımdan alacağım 1 2 aylık cihaz. Genişletmek için tıkla... Bence çok fazla o klavye için o fiyat, almayın derim.
Mert Şahan İLHAN dedi: 550 TL'ye Razer Ornata Chroma V2 RZ03-03381300-R3L1 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe alınır mı? Arkadaşımdan alacağım 1 2 aylık cihaz. Genişletmek için tıkla... Bence çok fazla o klavye için o fiyat, almayın derim.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 15 Mart 2021 #12 brightosayisamuel dedi: Ben nedense artık İtopya'ya güvenemiyorum, İtopya'dan sadece İntel işlemci ve RAM alırım. Genişletmek için tıkla... Neden güvenemiyorsun bu aralar baya ucuza satıyorlar çevre birimlerini. Kargo ve müşteri hizmetleri rezalet onun dışında sorun yok gibi.
brightosayisamuel dedi: Ben nedense artık İtopya'ya güvenemiyorum, İtopya'dan sadece İntel işlemci ve RAM alırım. Genişletmek için tıkla... Neden güvenemiyorsun bu aralar baya ucuza satıyorlar çevre birimlerini. Kargo ve müşteri hizmetleri rezalet onun dışında sorun yok gibi.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Bence alınmaz. GX Brown'a güven olmaz, yine de hayırlı olsun alacak varsa. Genişletmek için tıkla... Bu mu XPG Summoner mı sence? XPG Summoner 900 TL olmuş her gün pahalanıyor bu ne?
Samotne Ciasteczka dedi: Bence alınmaz. GX Brown'a güven olmaz, yine de hayırlı olsun alacak varsa. Genişletmek için tıkla... Bu mu XPG Summoner mı sence? XPG Summoner 900 TL olmuş her gün pahalanıyor bu ne?