Logitech G G512 Romer-G Tactile nasıldır?

ResatEnesK

Centipat
Makaleler
1
Klavye arıyorum ve bütçemin üstünde bir para vermeye indirimlerle razı gelebilirim. İtopya'da indimler vardı ve bu klavyeyi gördüm, yorumları gayet iyi. Ama Türkçe karakterler olmadığı için de biraz kararsızım. Ben genel olarak oyun oynamak için klavye arıyorum. Sizce bu klavye alınır mı? Bir de Logitech G305 farem var ve gayet memnunum, kalitesi iyi. Logitech G G512 Romer-G Tactile Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkini verdiğiniz klavye türkçe karakterlere sahip. Bende de G513 var bilek destekli olan modeli. Kullanım olarak çok rahat fakat Romer-G switchlerin kullanım ömrü tamamen şans meselesi ne yazık ki. Çok fazla çift tıklama, switch kırılma, keycap kırılma gibi sorunları var. Veya GX switchli modellerini düşünebilirsiniz.

Benim tavsiyem daha az riskli bir alışveriş olması için bütçeyi biraz daha artırarak Corsair K68 veya benzeri bir klavye almaktır.

G513 düşünüyorum şu an teşekkür ederim.

Güzel klavye eğer alternatif olarak Corsair K70 MK2 RGB'ye bakın derim indirimde.

Daha yeni aldım bir mekaniğe göre aşırı sessiz gece yanında biri uyusun sayfalarca yazı yaz rahatsız etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…