Logitech G G733 lightspeed vs Logitech G PRO X kablolu

rriens

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi hangisi daha mantıklı? Ben Wireless olduğu için 773'e daha yakınım ama artıları eksileri nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTINGS incelemesine göre G PRO X daha konforlu, sağlam ve mikrofonu ses kayıt konusunda daha iyi.
G733 için ise kablosuz olması ve mikrofonunun arka plan gürültüsünü daha iyi azaltmasını iyi yön olarak yazmışlar.

Ben 8 aydır G Pro X kullanıyorum ve kulaklıktan çok çok memnunum, öncesinde Arctis 3 kullanıyordum onunla kıyaslayınca arada uçurum var.

Hocam, benim için ağırlık çok önemli şu an kullandığım kulaklık kafamı ezdi kafamda göçük var resmen kullanmış biri olarak senin düşüncelerin neler.

Ayrıca şu an kullanmış olduğum kulaklıkda uzun kullanımda kulaklarımı ağırtıyor süngerinde hassas olması önemli açıkçası.

G Pro X deri pad ile geliyor ancak kutu içinde sünger/kadife padler de var ve değiştirmek bayağı kolay. Tabii en iyi deneyim sesi daha iyi hapsettiği için deri ile oluyor.

Konfor anlamında hiçbir sorun yaşamadım ancak artık eskisi kadar uzun kesintisiz oynamıyorum. 4-5 saat kesintisiz oyunda herhangi bir rahatsızlık vermedi kulaklıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…