Logitech G HUB açık kalmalı mı?

Logitech G HUB kapalı kullanıyorum ancak 1000Hz ayarı için uygulama açık mı kullanılmalı yoksa kapalı kullanılsa da 1000Hz aktif çalışır mı? Benim bildiğim üstteki "Kalıcı Profil" uygulama kapalı kalsa da aktif olan ayarlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben söyleyemem hocam. 3 ay önce bir güncelleme geldi ghuba, o gün bugündür açılmıyor. Kaç kere tekrar kurdum olmadı.
Allah Allah benim hiçbir şikayetim olmadı başkan.Temizleme aplikasyonu indirerek silmeyi dene başkan belki o şekilde olabilir herşeyiyle tümüyle kaldırsın pcden ardından geri yüklersin.

Allah Allah benim hiçbir şikayetim olmadı başkan.Temizleme aplikasyonu indirerek silmeyi dene başkan belki o şekilde olabilir herşeyiyle tümüyle kaldırsın pcden ardından geri yüklersin.
Temizlemeden kastın uygulamayı kökünden kaldırmak mı? Revo uninstaller ile defalarca denedim hocam olmadı :D Malesef çözüm format gibi.

Açık kalmalı. Diyelim ki oyundasınız ve o oyuna özel DPI ayarı yaptınız.
Masa üstüne gelirseniz DPI değişiyor veya başka oyuna girince DPI değişiyor.
Hem neden kapalı kalmasını tercih ediyorsunuz merak ettim?

Kapalı kalmasının özel bir tercihi yok eğer açık kalmalıysa açık kullanırım ancak oyuna göre DPI kullanmıyorum sabit 800 DPI ve 1000Hz kullanıyorum. Bundan dolayı açık tutmam gerekmez sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı