0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Hocam Logitech G HUB önceden açılıyordu, şimdi açılmıyor. Silmeye çalıştım ama gözükmüyor. Onar diyorum, yine açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Hocam Logitech G HUB önceden açılıyordu, şimdi açılmıyor. Silmeye çalıştım ama gözükmüyor. Onar diyorum, yine açılmıyor. Ne yapmalıyım?
F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 0eren_grbz0 dedi: Hocam Logitech G HUB önceden açılıyordu, şimdi açılmıyor. Silmeye çalıştım ama gözükmüyor. Onar diyorum, yine açılmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yazılımı kullanmamanız daha iyi aslında ama siz fare için mi kulaklık için mi kullanıyordunuz. Artı 0 Eksi
0eren_grbz0 dedi: Hocam Logitech G HUB önceden açılıyordu, şimdi açılmıyor. Silmeye çalıştım ama gözükmüyor. Onar diyorum, yine açılmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yazılımı kullanmamanız daha iyi aslında ama siz fare için mi kulaklık için mi kullanıyordunuz.
KS KS 0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 fasalisso dedi: Yazılımı kullanmamanız daha iyi aslında ama siz fare için mi kulaklık için mi kullanıyordunuz. Genişletmek için tıkla... fare için Artı 0 Eksi
fasalisso dedi: Yazılımı kullanmamanız daha iyi aslında ama siz fare için mi kulaklık için mi kullanıyordunuz. Genişletmek için tıkla... fare için
F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #4 0eren_grbz0 dedi: Fare için. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyle ilgili olabilir belki. Artı 0 Eksi