Logitech G HUB alternetifi program önerisi

Logitech Gaming Software tercih edilebilir. Son sürümleri G Hub'a direkt yönlendirme yapabiliyor lakin her ekipman için değil. Yine de daha eski sürümler tercih edilebilir.

Logitech Gaming Software vardı GHub yokken. Yerini tamamen GHub'un almasıyla beraber LGS'ye hala destek veriliyor mu bilmemekle beraber az çok aynı işi yaptıklarından sorunsuz çalışması lazım.

Yine de sürekli güncellenen ve desteklenen GHub'u kullanmanız çok daha iyi olacaktır. GHub dururken LGS kullanmayı istemek de Windows 10'u bırakıp Windows 7'ye dönmek gibi olur.

Logitech Gaming Software vardı GHub yokken. Yerini tamamen GHub'un almasıyla beraber LGS'ye hala destek veriliyor mu bilmemekle beraber az çok aynı işi yaptıklarından sorunsuz çalışması lazım.

Yine de sürekli güncellenen ve desteklenen GHub'u kullanmanız çok daha iyi olacaktır. GHub dururken LGS kullanmayı istemek de Windows 10'u bırakıp Windows 7'ye dönmek gibi olur.
R6 da drop sorunu yaptığını düşünüyorum o yüzden.

Z
Emin olmak için LGS yükleyip bir deneyin. Sanmıyorum GHub'un dropa neden olacağını fakat denemekten zarar gelmez. En azından emin olup sorun orda değilse bir şıkkı elemiş olursunuz.
Zaten son ihtimal LGHUB. Format attım hâla var GHUB olabilie diye düşündüm. Çözülmezse servis yolu artık. :)
Yine drop yedim alakası yokmuş.:/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı