IFC23W Megapat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 255 23 Nisan 2024 #11 bentunadeyilim1234 dedi: Çoğu oyun yazılımında makro atama var. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim makro atama değil script ile spray sabitleme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bentunadeyilim1234 dedi: Çoğu oyun yazılımında makro atama var. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim makro atama değil script ile spray sabitleme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 24 Nisan 2024 #12 IFC23W dedi: Benim dediğim makro atama değil script ile spray sabitleme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu yasal mı?
IFC23W dedi: Benim dediğim makro atama değil script ile spray sabitleme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu yasal mı?
IFC23W Megapat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 255 24 Nisan 2024 #13 Estetikci dedi: Bu yasal mı? Genişletmek için tıkla... Evet çünkü farenin icine kod yazıyorsun.