Logitech G HUB direksiyonu tanımıyor

40Haramiler

Centipat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Bundan 4-5 ay önce G29+shifter+el freni aldım sıfır olarak, ilk önce kendi sitesinden G HUB ve Gaming software yazılımlarını indirmek istedim fakat sitesindeki indirme bağlantısı ölmüştü, 1-2 hafta boyunca denedim ama link ölüydü, bende aynı sürüm numarasından internette bulup kurdum, 1-2 ay o şekilde kullandım, sorasında yeni sisteme geçtim bu sefer G HUB'ı kurduğumda cihazı tanıyor fakat forcefeedback sıfır oluyordu, geri toplama hak getire yani. Peşine Gaming software kurduğumda bu sefer forcefeedback olayı çözülüyor ama hem direksiyon aşırı sert oluyor hem de G HUB'a girmeye çalıştığımda kaynaklar yükleniyor ya da Gear'ınızı bağlayın gibi saçma sapan hata veriyordu, LGS direksiyonu tanırken G HUB tanımıyordu.
Sizden ricam bunu nasıl çözebilirim? sadece G HUB kullanmak istiyorum ve direksiyonun normal olmasını istiyorum.

Silip tekrar yükle gibi şeyler demeyin, donanım ve yazılımdan anlıyorum gereken her şeyi fazlasıyla yaptım, sadece aynı sorunu yaşayan insanların nasıl çözüm bulduğunu merak ediyorum.

Aynı sorun bende de yaşanıyor. Direksiyonun USB bağlantısı ve fiş bağlantısını söküyorsunuz, biraz bekleyip geri takıyorsunuz. GHUB'da direksiyon bağlanıyor olarak gözükecek fakat asla bağlanmayacak. Bu aşamada da GHUB'u bilgisayarın sağ alt uygulama panelinden sağ tıkla kapatıp sonrasında tekrar başlatıyorsunuz. Sorun çözülüyor. En azından ben bu şekilde çözüyorum.

Maalesef bir çözüm olmadı dostum defalarca kez denedim, LGS kullanmaya devam ediyorum, eşek ölüsü gibi sertlikte

Maalesef bir çözüm olmadı dostum defalarca kez denedim, LGS kullanmaya devam ediyorum, eşek ölüsü gibi sertlikte.
Aygıt yöneticisinden G29'u silip tekrar bağlamayı da deneyebilir misiniz? G HUB gerçekten insanı çileden çıkartıyor. Aklıma son çözüm bu geldi.

Aygıt Yöneticisi'nden G29'u silip tekrar bağlamayı da deneyebilir misiniz? G HUB gerçekten insanı çileden çıkartıyor. Aklıma son çözüm bu geldi.

Dostum hepsini denedim, G HUB sadece çalıştığında forcefeedback sıfır oluyor, LGS kurduğumda ise direksiyon aşırı sert oluyor buseferde G HUB G29'u tanımıyor cidden insanı çileden çıkartıyor, maalesef LGS'ye mahkum devam ediyorum.

Başka bir çözüm bulabilirsem bilgilendireceğim, böyle bir ürün alıp da kullanamamak gerçekten çok sinir bozucu.

Başka bir çözüm bulabilirsem bilgilendireceğim, böyle bir ürün alıp da kullanamamak gerçekten çok sinir bozucu.

Bende eğer bir çözüm bulursam paylaşırım dostum, simülasyon benim için bir tutku, yardımım falan dokunursa ne mutlu.

Hocam bir çözğm bulabildiniz mi?
Bende aynı sorunu yaşıyorum.

Dostum sorunu uzun zaman önce çözdüm, yani bende çözüldü umarım sende de bu yöntemle çözülür, Gaming Software'i yükle hiç açma, sonra peşine G HUB'ı yükle kendisi bir açılacaktır baktın sorun devam ediyor, sağ altta saatin olduğu yerden G HUB'ı bul sağ tıkla çıkış de, PC'yi aç kapa yap bir tekrar G HUB'ı aç sorun çözülecektir, Gaming software ile işin hiç olmasın.

Tamamdır ama Force feedback çalışmıyor iade edeceğim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…