E ekrembaba Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Merhaba ben şu anda Logitech G HUB'ın yeni bir sürümünü kullanıyorum ama benim eski bir sürüme geçmem lazım. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim?
Merhaba ben şu anda Logitech G HUB'ın yeni bir sürümünü kullanıyorum ama benim eski bir sürüme geçmem lazım. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim?
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.429 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 İnternetten bulun. Uygulamaya girip hakkında kısmından sürümünüzü öğrenin sonra birkaç numara küçüğünü yazıp aratın webde.
İnternetten bulun. Uygulamaya girip hakkında kısmından sürümünüzü öğrenin sonra birkaç numara küçüğünü yazıp aratın webde.
E ekrembaba Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 Birisiokadar dedi: İnternetten bulun. Uygulamaya girip hakkında kısmından sürümünüzü öğrenin sonra birkaç numara küçüğünü yazıp aratın webde. Genişletmek için tıkla... Evet dediğinizi denedim ama bir tane site var pek de güvenemedim.
Birisiokadar dedi: İnternetten bulun. Uygulamaya girip hakkında kısmından sürümünüzü öğrenin sonra birkaç numara küçüğünü yazıp aratın webde. Genişletmek için tıkla... Evet dediğinizi denedim ama bir tane site var pek de güvenemedim.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.429 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 Link gönderir misiniz ? veya sürümünüzü söyleyin ben bulayım.
E ekrembaba Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 Birisiokadar dedi: Link gönderir misiniz ? veya sürümünüzü söyleyin ben bulayım. Genişletmek için tıkla... Sitenin linkini vereyim Logitech Gaming Software 9.02.65 64-bit sitenin linki bu bana 9 02 65 sürümü lazım g hub ın
Birisiokadar dedi: Link gönderir misiniz ? veya sürümünüzü söyleyin ben bulayım. Genişletmek için tıkla... Sitenin linkini vereyim Logitech Gaming Software 9.02.65 64-bit sitenin linki bu bana 9 02 65 sürümü lazım g hub ın
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.429 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #6 Siz g hub un mu eski bir sürümünü istiyorsunuz yoksa direk eski uygulamayı mı ?
E ekrembaba Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #7 Birisiokadar dedi: Siz G HUB'un mu eski bir sürümünü istiyorsunuz yoksa direk eski uygulamayı mı? Genişletmek için tıkla... Eski sürüm lazım yani onu indirince işte eski uygulama olmuyor mu beynim yandı
Birisiokadar dedi: Siz G HUB'un mu eski bir sürümünü istiyorsunuz yoksa direk eski uygulamayı mı? Genişletmek için tıkla... Eski sürüm lazım yani onu indirince işte eski uygulama olmuyor mu beynim yandı
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.429 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #8 Hocam eski uygulamanın da Ghub un da yüzlerce sürümü var kendi içinde sürekli güncelleme alıyorlar İndirilenler - G300s Optical Gaming Mouse Bu linkten indireceğiniz uygulama tam istediğiniz sürüm değil ama eski uygulama olması lazım yanılmadıysam. İndirdim ama kurulumun yarısında görevi sonlandırdım kurulu düzenim bozulmasın diye
Hocam eski uygulamanın da Ghub un da yüzlerce sürümü var kendi içinde sürekli güncelleme alıyorlar İndirilenler - G300s Optical Gaming Mouse Bu linkten indireceğiniz uygulama tam istediğiniz sürüm değil ama eski uygulama olması lazım yanılmadıysam. İndirdim ama kurulumun yarısında görevi sonlandırdım kurulu düzenim bozulmasın diye
E ekrembaba Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #9 Hocam çok teşekkür ederim.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.429 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #10 Rica ederim. (setup kısmının en başında iptal etmiştim ona rağmen bütün ayarlarım bozulmuş g hubdaki)
Rica ederim. (setup kısmının en başında iptal etmiştim ona rağmen bütün ayarlarım bozulmuş g hubdaki)