M Meddmen Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 235 25 Nisan 2022 #1 G HUB'ı yüklerken yarıda kapatmak zorunda kaldım, sonra tekrar yüklemek istedim ama yükleniyor ekranında takıldı. Nasıl çözebilirim?
G HUB'ı yüklerken yarıda kapatmak zorunda kaldım, sonra tekrar yüklemek istedim ama yükleniyor ekranında takıldı. Nasıl çözebilirim?
C chunli Femtopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #2 Tamamen kaldırarak yeniden yüklemeyi deneyin.
M Meddmen Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 235 25 Nisan 2022 #3 chunli dedi: Tamamen kaldırarak yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022
chunli dedi: Tamamen kaldırarak yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmadı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #4 Windows arama çubuğuna Dosya Gezgini Seçenekleri yazın ve tıklayın. Görünüm sekmesinde Gizli dosya, klasörler ve sürücüleri göster seçeneğini seçin. Sonrasında Logitech G HUB'ı kaldırın. Ardından C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming ve C:\ProgramData konumlarındaki LGHUB klasörlerini silin. Son olarak sisteminizi yeniden başlatın ve yazılımı tekrar kurmayı deneyin. Hala daha kurulumda sorun yaşıyorsanız: Görev yöneticisini açın. LGHUB.exe, LGHUB Agent.exe ve LGHUB Updater.exe işlemlerini sonlandırın. Yukarıdaki yöntemdeki 4. adımı tekrar uygulayın. Sisteminizi yeniden başlatıp yazılımı tekrar kurmayı deneyin. G HUB Install/Uninstall/Update Troubleshooting G HUB issues regarding installing/uninstalling/updating: 1. G HUB is stuck at the loading screen with the logo animation on loop 2. G HUB no longer launches after updating 3. G HUB cannot b... support.logi.com
Windows arama çubuğuna Dosya Gezgini Seçenekleri yazın ve tıklayın. Görünüm sekmesinde Gizli dosya, klasörler ve sürücüleri göster seçeneğini seçin. Sonrasında Logitech G HUB'ı kaldırın. Ardından C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming ve C:\ProgramData konumlarındaki LGHUB klasörlerini silin. Son olarak sisteminizi yeniden başlatın ve yazılımı tekrar kurmayı deneyin. Hala daha kurulumda sorun yaşıyorsanız: Görev yöneticisini açın. LGHUB.exe, LGHUB Agent.exe ve LGHUB Updater.exe işlemlerini sonlandırın. Yukarıdaki yöntemdeki 4. adımı tekrar uygulayın. Sisteminizi yeniden başlatıp yazılımı tekrar kurmayı deneyin. G HUB Install/Uninstall/Update Troubleshooting G HUB issues regarding installing/uninstalling/updating: 1. G HUB is stuck at the loading screen with the logo animation on loop 2. G HUB no longer launches after updating 3. G HUB cannot b... support.logi.com