Logitech G HUB uygulamasının arka planda çalışması nasıl engellenir?

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Logitech G HUB arka planda sürekli açık ve bu Valorant gibi oyunlarda sıkıntı yaratabiliyor. Ban riski var; kapatmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Bir de kapatırsam bir sorun olur mu yapay zekaya sorduğumda koyduğun profilleri, DPI'leri falan kullanamazsın diyor.

Görev Yöneticisi'nden veya sağ alttan kapatabilirsin tamamen arkada çalışmaz ve ban riski falan yoktur ve Logitech G HUB'u kapattığında örneğin Valorant'ta 1600 DPI masaüstünde 800 DPI ayarladıysan çalışmaz sabit DPI olur masaüstüyle oyun.

Ban riski var gibi boş bir şeyi kim söyledi acaba size? Öyle bir şey yok eğer performans için kapatmak istiyorsanız sağ alttan gizli simgelerden uygulamanın üstüne sağ tıklayıp çıkış yaparsınız veyahut Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandır diyebilirsiniz.

valoda ayrı masaüstünde ayrı mouse kullanıyorum ama her defasında görev yöneticisinden kapatmak istemiyorum kalıcı çözüm lazım 800dpi 2000hz değişmesin yeterli
bank riskinide riotun kendisi söyledi azda olsa vanguardın macro olarak algılama ihtimali var diye.

Macro kullanmadığınız sürece ban yemezsiniz, bende de Steelseries'in mouse programı devamlı arkada açık duruyor ama hiç ban falan atmadılar. G Hub'ın ayarlarında bilgisayar açıldığında otomatik başlatmayı kapatma seçeneği varsa oradan kapatın.

Hocam inanın algılamaz. Şu zamana kadar duymadım ben mouse driverından ban yiyeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…