H harwyjo Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Selamlar. Bir sorum olacak. Logitech G HUB'ın içerisindeki makrolamayı Logitech olmayan fareler ile kullanmak mümkün mü?
Selamlar. Bir sorum olacak. Logitech G HUB'ın içerisindeki makrolamayı Logitech olmayan fareler ile kullanmak mümkün mü?
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 12 Kasım 2024 #2 harwyjo dedi: Selamlar. Bir sorum olacak. Logitech G HUB'ın içerisindeki makrolamayı Logitech olmayan fareler ile kullanmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Değil hocam kullanamazsınız.
harwyjo dedi: Selamlar. Bir sorum olacak. Logitech G HUB'ın içerisindeki makrolamayı Logitech olmayan fareler ile kullanmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Değil hocam kullanamazsınız.
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 12 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #3 harwyjo dedi: Selamlar. Bir sorum olacak. Logitech G HUB'ın içerisindeki makrolamayı Logitech olmayan fareler ile kullanmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bu tür yazılımlar markanın kendi ürünlerine göre donatıldığı için olmaz
harwyjo dedi: Selamlar. Bir sorum olacak. Logitech G HUB'ın içerisindeki makrolamayı Logitech olmayan fareler ile kullanmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bu tür yazılımlar markanın kendi ürünlerine göre donatıldığı için olmaz
H harwyjo Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 CyHan_Atalay dedi: Bu tür yazılımlar markanın kendi ürünlerine göre donatıldığı için olmaz Genişletmek için tıkla... peki ahk dışında ghub makro yazılımı gibi her şeyi yapabileceğim bi uygulama var mı bildiğiniz?
CyHan_Atalay dedi: Bu tür yazılımlar markanın kendi ürünlerine göre donatıldığı için olmaz Genişletmek için tıkla... peki ahk dışında ghub makro yazılımı gibi her şeyi yapabileceğim bi uygulama var mı bildiğiniz?
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 12 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #5 harwyjo dedi: peki ahk dışında ghub makro yazılımı gibi her şeyi yapabileceğim bi uygulama var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben bilmiyorum ama Chtagpt'göre göre SS'teki yazılımlar var. Razer Synapse'yi saymayın çünkü sadece Razer ürünleri için
harwyjo dedi: peki ahk dışında ghub makro yazılımı gibi her şeyi yapabileceğim bi uygulama var mı bildiğiniz? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben bilmiyorum ama Chtagpt'göre göre SS'teki yazılımlar var. Razer Synapse'yi saymayın çünkü sadece Razer ürünleri için
H harwyjo Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 CyHan_Atalay dedi: Açıkçası ben bilmiyorum ama Chtagpt'göre göre SS'teki yazılımlar var. Razer Synapse'yi saymayın çünkü sadece Razer ürünleri içinEki Görüntüle 2350014 Genişletmek için tıkla... 5. sıradaki biraz iş görebilir teşekkür ederim cevap için
CyHan_Atalay dedi: Açıkçası ben bilmiyorum ama Chtagpt'göre göre SS'teki yazılımlar var. Razer Synapse'yi saymayın çünkü sadece Razer ürünleri içinEki Görüntüle 2350014 Genişletmek için tıkla... 5. sıradaki biraz iş görebilir teşekkür ederim cevap için
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 12 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2024 #7 harwyjo dedi: 5. sıradaki biraz iş görebilir teşekkür ederim cevap için Genişletmek için tıkla... Rica ederim ve kolay gelsin
harwyjo dedi: 5. sıradaki biraz iş görebilir teşekkür ederim cevap için Genişletmek için tıkla... Rica ederim ve kolay gelsin