Logitech G MX518 185 TL

Beyaz olacak. Espri kasacaksan, doğru kas yiğidim.

Saatlerce kullanmadan hiç zorlamayın hele. Bu fare 10 yıldır seri üretimde sanırım. Ofislerde cirit atıyor. İki güne kaldırır atarım diye alıp da bu kadar uzun kullandığım tek ürün olabilir hatta.

Para olsa hemen alırdım Rival 105'im yavaş yavaş eskimeye başladı.
Alacaklara hayırlı olsun.

Hocam ben kullanıyorum MX518'i, gayet iyi bir tasarımı var. Eskilerden kalmış gibi gözükmüyor da sanki yeni moda ergonomik olması için yamuk yumuk yapılan fareler gibi modern gözüküyor.

Hocam ben kullanıyorum MX518'i, gayet iyi bir tasarımı var. Eskilerden kalmış gibi gözükmüyor da sanki yeni moda ergonomik olması için yamuk yumuk yapılan fareler gibi modern gözüküyor.
Retro-modern diyorsunuz, anlayışla karşılarım. Güle güle kullanın. Gerçekte duruşu iyi diyorsanız, diyecek bir şeyim yok.

Tasarımı falan çok kötü ama sensörü mükemmel ya yakın zamanda Corsair Katar Pro aldım sizce iade edip bu ürünü alınır mı?

Katar Pro elinize uyuyorsa MX518 fazla büyük gelebilir.

Retro-modern diyorsunuz, anlayışla karşılarım. Güle güle kullanın. Gerçekte duruşu iyi diyorsanız, diyecek bir şeyim yok.
Hocam sizin görüşünüzü de anlayışla karşılıyorum. Bir insan görüntüsüne almayacak kadar önem verebilir. Görüntüsü yüzünden almayanlara laf edenleri de ben anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…