K Kocbass Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 135 30 Ocak 2021 #1 İtopya'dan birkaç saat önce 195 TL'ye kargoyla beraber 204 TL'ye satın aldım. Sizce iyi bir seçim mi yapmışım el tutuşum palm olduğu ve ergonomisi iyi olduğu için seçtim sensörü de cabası zaten. Kaç güne gelir? Alırım bir hayırlı olsununuzu.
İtopya'dan birkaç saat önce 195 TL'ye kargoyla beraber 204 TL'ye satın aldım. Sizce iyi bir seçim mi yapmışım el tutuşum palm olduğu ve ergonomisi iyi olduğu için seçtim sensörü de cabası zaten. Kaç güne gelir? Alırım bir hayırlı olsununuzu.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Ocak 2021 #2 Hayırlı olsun. Şanslıysanız bir haftada fala elinize ulaşır.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Hayırlı olsun. Salı veya Çarşamba gelir herhalde.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.999 Makaleler 1 Çözümler 562 30 Ocak 2021 #4 Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle eskitin. Sensörünü tam olarak göremedim fakat büyük ihtimalle G300s ile aynı sensörü kullanıyorlar. İdeal bir Gaming mouse.
Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle eskitin. Sensörünü tam olarak göremedim fakat büyük ihtimalle G300s ile aynı sensörü kullanıyorlar. İdeal bir Gaming mouse.
K Kocbass Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 135 30 Ocak 2021 #5 hadwiger dedi: Hayırlı olsun. Şanslıysanız bir haftada fala elinize ulaşır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler inşallah İtopya'dan kargo sorunu çıkınca çok sıkıntı çekiyor insan. GFYT dedi: Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle eskitin. Sensörünü tam olarak göremedim fakat büyük ihtimalle G300s ile aynı sensörü kullanıyorlar. İdeal bir Gaming mouse. Genişletmek için tıkla... Hero sensörüne sahip. MR-2 dedi: Hayırlı olsun. Salı veya Çarşamba gelir herhalde. Genişletmek için tıkla... İnşallah diyelim teşekkürler.
hadwiger dedi: Hayırlı olsun. Şanslıysanız bir haftada fala elinize ulaşır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler inşallah İtopya'dan kargo sorunu çıkınca çok sıkıntı çekiyor insan. GFYT dedi: Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle eskitin. Sensörünü tam olarak göremedim fakat büyük ihtimalle G300s ile aynı sensörü kullanıyorlar. İdeal bir Gaming mouse. Genişletmek için tıkla... Hero sensörüne sahip. MR-2 dedi: Hayırlı olsun. Salı veya Çarşamba gelir herhalde. Genişletmek için tıkla... İnşallah diyelim teşekkürler.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 30 Ocak 2021 #6 Tasarımını hiç sevmedim yerinizde olsaydım G203 alırdım.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.730 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #7 Exinie dedi: Tasarımını hiç sevmedim yerinizde olsaydım G203 alırdım. Genişletmek için tıkla... Eski bir modelin güncellenmiş hali. Tasarım bilerek eski modelle aynı yapılmış.
Exinie dedi: Tasarımını hiç sevmedim yerinizde olsaydım G203 alırdım. Genişletmek için tıkla... Eski bir modelin güncellenmiş hali. Tasarım bilerek eski modelle aynı yapılmış.
K Kocbass Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 135 30 Ocak 2021 #8 Exinie dedi: Tasarımını hiç sevmedim yerinizde olsaydım G203 alırdım. Genişletmek için tıkla... Tasarım olarak çok takıntım yok. Ergonomisi ve boyutu çok iyi sensörüde aynı şekilde. Şekile göre mouse alacaksam
Exinie dedi: Tasarımını hiç sevmedim yerinizde olsaydım G203 alırdım. Genişletmek için tıkla... Tasarım olarak çok takıntım yok. Ergonomisi ve boyutu çok iyi sensörüde aynı şekilde. Şekile göre mouse alacaksam