Ben amazon.com'daki yorumlara baktıktan sonra almaktan vazgeçmiştim. Bence siz kullanıcıların iyi ve kötü yorumlarını okuduktan sonra almak konusunda karar verin.
The Logitech G MX518 Legendary mouse is a revived version of the original Logitech G MX518, which was released in 2005. The 2019 version is good for gaming thank...
Bana sormamışsımız ama kendi deneyimlerime göre cevap vereyim 18x9 elim var hiç problem yaşamadım kısa gibi gözükse bile en dibinden bile aynı hassaslıkta algılıyor.
Kusura bakmayın biraz geç oldu. Ben sensörün sağ ve sol tarafındaki boşlukları demiştim. Aynı ürün bende de var ve sensörün sağ ve sol tarafında ve altında boşluklar var. Sizde de var mı bir bakabilirseniz sevinirim.
merhaba bende almayı düşünüyorum bir sıkıntınız oldu mu ve iki sitede gördüm biri itopya biri hepsiburada itopyada 220 tl iken hepsiburdada 300 tl neden acaba siz nereden aldınız. ve bana önerir misini
merhaba bende almayı düşünüyorum bir sıkıntınız oldu mu ve iki sitede gördüm biri itopya biri hepsiburada itopyada 220 tl iken hepsiburdada 300 tl neden acaba siz nereden aldınız. ve bana önerir misini