Logitech G MX518 alınır mı?

Ne tür yorumlar?

Elinize oturuyor mu fare peki? Bir de sağ ve sol click'lerinin enlemesine boyu biraz az gibi. Yani basamadığınız oluyor mu hiç?
Bana sormamışsımız ama kendi deneyimlerime göre cevap vereyim 18x9 elim var hiç problem yaşamadım kısa gibi gözükse bile en dibinden bile aynı hassaslıkta algılıyor.

Kusura bakmayın biraz geç oldu. Ben sensörün sağ ve sol tarafındaki boşlukları demiştim. Aynı ürün bende de var ve sensörün sağ ve sol tarafında ve altında boşluklar var. Sizde de var mı bir bakabilirseniz sevinirim.

merhaba bende almayı düşünüyorum bir sıkıntınız oldu mu ve iki sitede gördüm biri itopya biri hepsiburada itopyada 220 tl iken hepsiburdada 300 tl neden acaba siz nereden aldınız. ve bana önerir misini
Geç cevap için kusura bakmayın ürün 2 şubatta elime ulaştı.

merhaba bende almayı düşünüyorum bir sıkıntınız oldu mu ve iki sitede gördüm biri itopya biri hepsiburada itopyada 220 tl iken hepsiburdada 300 tl neden acaba siz nereden aldınız. ve bana önerir misini
Dostum 2. El düşünür müydün 2 aylık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…