Çözüldü Logitech G PRO 2 Lightspeed 1000 Hz çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

siiMİTÇİ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba forum sakinleri ben dün Logitech G PRO 2 Lightspeed mouse aldım. Bu fareyi 8000 Hz için almıştım. Ancak bu kabloyla 8000 Hz oluyor. Kablosuz kullanınca maksimum 1000 Hz oluyor. Yazılımına baktım Pro alıcıya bağlanın diyor Pro alıcı tam olarak hangisi oluyor?

Dosya Ekleri

• logi.PNG
    logi.PNG
    10,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yükseltme olarak satılıyor.
Yükseltme olarak satılıyor.

Çözüm
Hocam yanlış hatırlamıyorsam Pro Lightspeed Alıcı ayrı olarka satılıyor. Ben en son öyle hatırlıyordum. Sitesinden de baktım sadece Lightspeed alıcı var diyor kutu içeriğinde. Pro alıcı yükseltme yani harici olarak görünüyor.

Hocam farenini fiyatına bakınca tüylerim ürperiyor. Çok şişirme gibi geliyor bana nedense. AJ159 Pro ile ekstra bir şey almadan 8K'yı gayet akıcı ve istikrarlı kullanabildiğim için belki ben öyle düşünüyorumdur. Elbette kalite ve teknoloji farkı var ama 4 5 kat fiyat olması abartı geliyor şahsen. Üzerindeki logoya veriyormuşuz gibi geliyor fiyatının yarısını.

Son düzenleme:
Arkadaşların bahsettiği alıcı gerekiyor. Ayrıca 8000Hz tamamen boş bir şey, pazarlama stratejisi. 8000Hz i oyunlar desteklemiyor stabil çalışmıyor dezavantajlı oluyorsunuz. 8000Hz FPS'i düşürür, bilgisayarınız iyi değilse bu daha belli olur. FPS oyunları için 2000 en maksimum 4000Hz öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı