Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 7 Aralık 2021 #1 Dün aslında 749'a kadar düştü ben konu açmayı unuttum. Gerçi dolar artışı ile bu fiyatı halen mantıklı. Logitech G Pro Gaming Kulaklık 981-000812 Logitech G PRO Gaming Headset, farklı türlerde birçok profesyonel oyuncuyla yakın iş birliğinin sonucudur. Profesyonellerin ihtiyaç duyduğu konumsal ve uzamsal farkındalık ile her atışı… www.gaming.gen.tr
Dün aslında 749'a kadar düştü ben konu açmayı unuttum. Gerçi dolar artışı ile bu fiyatı halen mantıklı. Logitech G Pro Gaming Kulaklık 981-000812 Logitech G PRO Gaming Headset, farklı türlerde birçok profesyonel oyuncuyla yakın iş birliğinin sonucudur. Profesyonellerin ihtiyaç duyduğu konumsal ve uzamsal farkındalık ile her atışı… www.gaming.gen.tr
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 7 Aralık 2021 #2 Ben bu kulaklığı MediaMarkt'ta denedim bana çok rahatsız edici geldi ve pedleri çok sert.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 7 Aralık 2021 #3 @brightosayisamuel büyük ve geniş kafalar için önermiyorlar da pedlerin sert oluşunu ilk defa duydum. Deri diye mi?
@brightosayisamuel büyük ve geniş kafalar için önermiyorlar da pedlerin sert oluşunu ilk defa duydum. Deri diye mi?
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 7 Aralık 2021 #4 Mithat Berhan dedi: @brightosayisamuel büyük ve geniş kafalar için önermiyorlar da pedlerin sert oluşunu ilk defa duydum. Deri diye mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Eksa E900 Pro kullanıyorum pedleri çok yumuşak ve bayağı rahat, belki alıştığım için sert gelmiştir.
Mithat Berhan dedi: @brightosayisamuel büyük ve geniş kafalar için önermiyorlar da pedlerin sert oluşunu ilk defa duydum. Deri diye mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Eksa E900 Pro kullanıyorum pedleri çok yumuşak ve bayağı rahat, belki alıştığım için sert gelmiştir.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 7 Aralık 2021 #5 Mouse indirimi sandım. Gaming.gen.tr sanırım Logitech'le anlaşmalı. Ara ara güzel Logitech indirimleri oluyor.
Mouse indirimi sandım. Gaming.gen.tr sanırım Logitech'le anlaşmalı. Ara ara güzel Logitech indirimleri oluyor.