Merhaba arkadaşlar. Sahibinden üzerinde 1850 TL'ye Logitech G PRO buldum. 2 hafta kullanılmış 2 yıl garantisi var faturası var bir sıkıntı olmaz değil mi? Daha yeni alınmış ürün arkadaş el şekline uymadığı için sattığını söylüyor. Fare fotoğraflara bakıldığında gerçekten de doğru gözüküyor almayı düşünüyorum. 1700TL'ye şansımı denerim fakat bu fiyata alınır mı? Nasıl mouse hiçbir bilgim yok.
Çöp. Alma. Eski, kötü.
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
2 hafta kullanilmis 2 yıl garantisi olan G PRO'nün fiyatı 1850 TL olamaz bence bir yanlışlık var.
Bence daha iyi sıfır olan fareler var.
ATTACK SHARK X3 Wireless Gaming Mouse PAW3395 Superlight
Looking for a fast mouse? X3 Gaming Mouse with 49g design, PAW3395 sensor & tri-mode connectivity for peak performance. Get yours!attackshark.com Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
2 hafta kullanilmis 2 yıl garantisi olan G PRO'nün fiyatı 1850 TL olamaz bence bir yanlışlık var.
hocam darmoshark alın hem sıfır hem bence daha kaliteli onundısı 2ci el mouse almak cok riskliHocam darmosharkıda biliyorum fakat bence o kadar kötü bir mouse değildir. Fiyatı da aşırı uygun bence almalıyım normal fiyatı 4 bin TL'yi geçmiş durumda.
Videolarda falan da aşırı temiz gözüküyor hocam. Kutu içeriğide tam.
Attack Shark X3 sensörü aşırı sıkıntılı diye biliyorum.
Garanti belgesi yokmuş sanırım hocam.
Düz G Pro mu yoksa Superlight mı?Hocam darmosharkıda biliyorum fakat bence o kadar kötü bir mouse değildir. Fiyatı da aşırı uygun bence almalıyım normal fiyatı 4 bin TL'yi geçmiş durumda.
Düz G PRO mu yoksa Superlight mı?
Şahsen ikisi de alınmaz. Superlight boya olarak kötü. Beyaz sararıyor. Siyah ise kısa sayılabilecek bir süre içinde parlak oluyor.
Darmoshark Pro serisi bakılabilir.
Almadım hocam ikinci el almak istemiyorum.Bence asıl düz G Proysa alinmaz, berbat coating, berbat switch, berbat skatez her seyiyle berbat bir mouse. Superlightsa fikrim tamamıyla degisir.