Logitech G PRO, G332 ve G213 alınır mı?

NightO5

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben oyun oynamak için fare kulaklık klavye ve mouse pad olarak şu üçlüyü belirledim.

• Fare: Logitech G PRO
  • Kulaklık: Logitech G332
  • Klavye: Logitech G213
  • Mouse pad: Logitech G840

Bu set alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare alınır. Mouse pad alınmaz fiyatını hak etmiyor aradaki fark klavye kulaklığa verilebilir. Mesela blackshark V2 alınır. Klavye içinde indirimlerden mekanik bir şey yakalamaya çalışın.

Klavyeyi yıllardır kullanıyorum (abartısız). Benim çok hoşuma gidiyor. Klavye sorunlu diyen arkadaş keşke sorunun ne olduğunu da yazsaydı. Aynı klavyeyi şimdi topladığım sisteme de aldım. Yaklaşık 1 ay oldu. 400 e yakın fiyata almıştım.

Kulaklığı da yaklaşık 1 ay oldu alalı. Gayet güzel. İçinden Y aparatıyla geliyor. Böylelikle PC de Ses girişi ve Mic girişine takabiliyoruz. Orjinali tek 3.5mm jak ile geliyor. Yani telefonda vs. de kullanabiliyorsun. Ben telefon görüşmesinde denedim gayet güzel. Tek kötü yanı uzun süre kullanınca terleme ve biraz ağrı yapabiliyor. Çünkü kulak pedleri kulağı tam kapatıyor.

Mouse pad içinse sana şunu önerereyim. Bunu da alalı 1 ay oldu. 40 TL ye almıştım. Mouse Pad

Klavyeyi yıllardır kullanıyorum (abartısız). Benim çok hoşuma gidiyor. Klavye sorunlu diyen arkadaş keşke sorunun ne olduğunu da yazsaydı. Aynı klavyeyi şimdi topladığım sisteme de aldım. Yaklaşık 1 ay oldu. 400'e yakın fiyata almıştım.

Kulaklığı da yaklaşık 1 ay oldu alalı. Gayet güzel. İçinden y aparatıyla geliyor. Böylelikle PC de ses girişi ve Mic girişine takabiliyoruz. Orijinali tek 3.5mm jak ile geliyor. Yani telefonda vs. de kullanabiliyorsun. Ben telefon görüşmesinde denedim gayet güzel. Tek kötü yanı uzun süre kullanınca terleme ve biraz ağrı yapabiliyor. Çünkü kulak pedleri kulağı tam kapatıyor.

Tuş basmama sorunu, tuşların sert olması tutukluluk yapma gibi sorunları var sende olmayabilir bu sorunu olmadığı anlamına gelmez birçok kişi sorun yaşıyor bu klavyeyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı