Logitech G PRO kablolu mu kablosuz mu?

NecipBaysag

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir headset kulaklık alacagim yogunluklu olarak PC de ve ara sira seyahat ederken telefonda kullanabilirim. Fakat telefon icin sart olmayabilir TWS var isimi goruyor sadece rahat olmasi icin arada telefonda kullanmayi dusunuyordum. Fiyat olarak Max 4K ya kadar cikabilirim. Logitech G PRO kulakligina odagimi arttirdim.

Kablolu;
  • Amazon.de ve sahibinden ikinci el alabilirim.
  • Kutu iceriginde DTS ses karti, telefon ve PC icin ayri uzerlerinde kontrol tuslari olan kablolar mevcut.
Kablosuz;
  • Almanya'da ikinci el bir sitede temiz bir tane buldum. 100 euro.
  • Kutu iceriginde kablo olarak sadece şarj kablosu var. Bu da demektirki telefonda kullanilamayabilir.
  • Kutudan USB'a dongle var. Telefon icin dönüştürücü alirsam calisabilir belki. Onun haricinde kulaklikta ekstra bir jak girisi yok.
  • Kullanan varsa eger şarj edilen Type-C portundan direkt telefona kablo alirsam kullanabilir miyim?
Sizce buna gore kablolu mu mantikli kablosuz mu? Veya bu kulaklık yerine bu ihtiyaclara yonelik onerebileceginiz sifir veya uyguna 2. eli bulabilebilecegim kulaklık varsa da soyleyebilirsiniz. Cevaplar icin simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz versiyonunu telefonda, TV'de, konsolda vs. çalıştıramadım. Bilgisayarda çalışıyor sadece. Kablosu ise yalnızca şarj etmeye yarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı