Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.233 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #21 İncelemesini izledim tasarımı hoşuma gitti.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #22 Lyc dedi: İncelemesini izledim tasarımı hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Hocam masa işini bir şekilde halledebilirsin ama değeri etmeyen bir klavyeye hele ki daha iyisi varken kötü olana para vermek bilmiyorum.
Lyc dedi: İncelemesini izledim tasarımı hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Hocam masa işini bir şekilde halledebilirsin ama değeri etmeyen bir klavyeye hele ki daha iyisi varken kötü olana para vermek bilmiyorum.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.233 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #23 Ryse dedi: Hocam masa işini bir şekilde halledebilirsin ama değeri etmeyen bir klavyeye hele ki daha iyisi varken kötü olana para vermek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmak için almayacağım zaten koleksiyon olsun diye üretimi her zaman devam etmez bunun.
Ryse dedi: Hocam masa işini bir şekilde halledebilirsin ama değeri etmeyen bir klavyeye hele ki daha iyisi varken kötü olana para vermek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmak için almayacağım zaten koleksiyon olsun diye üretimi her zaman devam etmez bunun.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #24 Lyc dedi: Kullanmak için almayacağım zaten koleksiyon olsun diye üretimi her zaman devam etmez bunun. Genişletmek için tıkla... Anladım. Koleksiyon amaçlı alacaksan başkalarına sormana gerek yok, canının istediğini al. Fp bakımından iyi değil sadece.
Lyc dedi: Kullanmak için almayacağım zaten koleksiyon olsun diye üretimi her zaman devam etmez bunun. Genişletmek için tıkla... Anladım. Koleksiyon amaçlı alacaksan başkalarına sormana gerek yok, canının istediğini al. Fp bakımından iyi değil sadece.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Haziran 2023 #25 Aldınız mı hocam? Biraz geç yazdım ama.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.233 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #26 CLANSA dedi: Aldınız mı hocam? Biraz geç yazdım ama. Genişletmek için tıkla... Yok hocam karşılaştırma videolarını izledikten sonra vazgeçtim sırf LoL yazıyor diye 1K fazla vermek saçma geldi.
CLANSA dedi: Aldınız mı hocam? Biraz geç yazdım ama. Genişletmek için tıkla... Yok hocam karşılaştırma videolarını izledikten sonra vazgeçtim sırf LoL yazıyor diye 1K fazla vermek saçma geldi.