aykanwestbrook Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 211 24 Mayıs 2020 #1 Merhaba Logitech G Pro almak istiyorum da bir türlü bulamıyorum. Nereden bulabilirim bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2020
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2020 #2 Sadece G Pro bildigim kadariyla uretimden kalkti. Onun yerine G Pro Hero'lar uretiliyor.
aykanwestbrook Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 211 24 Mayıs 2020 #3 Ben G Pro X'te gördüm ama bulamıyorum nereden bulabilirim peki ?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2020 #4 aykanwestbrook dedi: Ben G Pro X'te gördüm ama bulamıyorum nereden bulabilirim peki ? Genişletmek için tıkla... Belki yurtdisinda bulabilirsiniz. Turkiye'de bir kac satici Hero modellerini satiyordu. X modellerinden hic haberim yok.
aykanwestbrook dedi: Ben G Pro X'te gördüm ama bulamıyorum nereden bulabilirim peki ? Genişletmek için tıkla... Belki yurtdisinda bulabilirsiniz. Turkiye'de bir kac satici Hero modellerini satiyordu. X modellerinden hic haberim yok.
aykanwestbrook Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 211 24 Mayıs 2020 #5 peki hero modelinin linkini atabilirmisin ? ben bu arada klavye olarak bahsediyorum yazmayı unutmuşum
peki hero modelinin linkini atabilirmisin ? ben bu arada klavye olarak bahsediyorum yazmayı unutmuşum
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2020 #6 aykanwestbrook dedi: Peki hero modelinin linkini atabilir misin ? Ben bu arada klavye olarak bahsediyorum yazmayı unutmuşum Genişletmek için tıkla... G Pro'nun klavye uretimi komple durdu, o yuzden ikinci ele yonelmelisiniz. Ulkemizde alip satmak isteyen yoktur bence.
aykanwestbrook dedi: Peki hero modelinin linkini atabilir misin ? Ben bu arada klavye olarak bahsediyorum yazmayı unutmuşum Genişletmek için tıkla... G Pro'nun klavye uretimi komple durdu, o yuzden ikinci ele yonelmelisiniz. Ulkemizde alip satmak isteyen yoktur bence.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Mayıs 2020 #7 Bu klavyeden bahsediyorsunuz sanırım. Şimdi baktım da Türkiye'ye gönderilmiyormuş.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2020 #8 AntenOS dedi: Bu klavyeden bahsediyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Satista degil klavye, daha uretilmiyor zaten.
AntenOS dedi: Bu klavyeden bahsediyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Satista degil klavye, daha uretilmiyor zaten.