LypherX Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Merhaba G PRO Superlight mouseum var ve bu ürünün orjianlmi degilmi diye nasıl test edebilirim?
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 31 Mayıs 2024 #2 Seri numarasını Logitech'in sitesinden sorgulayabilirsin.
slydvl Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 Mouseun altında varmıdır seri numarası ?
LypherX Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #4 martinS dedi: Seri numarasını Logitech'in sitesinden sorgulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacagım az önce kutusundaki seri kodu ile farede olanın farklı oldugunu fark ettim. Kutudaki ile sadece ilk harfleri uyuyor sonu farklı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
martinS dedi: Seri numarasını Logitech'in sitesinden sorgulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacagım az önce kutusundaki seri kodu ile farede olanın farklı oldugunu fark ettim. Kutudaki ile sadece ilk harfleri uyuyor sonu farklı.
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 31 Mayıs 2024 #5 LypherX dedi: Nasıl yapacagım az önce kutusundaki seri kodu ile farede olanın farklı oldugunu fark ettim. Kutudaki ile sadece ilk harfleri uyuyor sonu farklı. Genişletmek için tıkla... Farenin pilini çıkarınca altında yazması lazım seri numarasının, onunla sorgulayabilirsin.
LypherX dedi: Nasıl yapacagım az önce kutusundaki seri kodu ile farede olanın farklı oldugunu fark ettim. Kutudaki ile sadece ilk harfleri uyuyor sonu farklı. Genişletmek için tıkla... Farenin pilini çıkarınca altında yazması lazım seri numarasının, onunla sorgulayabilirsin.
LypherX Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #6 martinS dedi: Farenin pilini çıkarınca altında yazması lazım seri numarasının, onunla sorgulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... nereden sorgulayacagım hangi site
martinS dedi: Farenin pilini çıkarınca altında yazması lazım seri numarasının, onunla sorgulayabilirsin. Genişletmek için tıkla... nereden sorgulayacagım hangi site
emin551 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #7 Hocam bana sorgulama sitesini atabilme imkanı olan varmı 4gündür arıyom bulamadım
yolmisafiri Picopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: Evga GTX 1070 Anakart: Asus Prime B450M-K II RAM: GoodRam 3600mhz 2x8 CL18 SSD: Kioxia Exceria G2 1TB İşlemci Soğutucu: DeepCool AK400 Digital Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #8 emin551 dedi: Hocam bana sorgulama sitesini atabilme imkanı olan varmı 4gündür arıyom bulamadım Genişletmek için tıkla... merhaba bulabildiniz mi ben bulamadım
emin551 dedi: Hocam bana sorgulama sitesini atabilme imkanı olan varmı 4gündür arıyom bulamadım Genişletmek için tıkla... merhaba bulabildiniz mi ben bulamadım