Logitech G PRO Superlight 2 alınır mı?

tekinelarslan

Kilopat
Merhaba arkadaşlar 2018'den beri Logitech G PRO Wireless kullanıyorum. CS2 oyunu oynuyorum. Sanki tepki suresi aim alırken sıkıntı oluyor. Öyle hissediyorum. Sorum şu; sizce bu mouse varken Logitech G PRO Superlight 2 alsam oyunda etki eder mi? Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Benzer fiyata daha iyi ürünler var.

Alınmaz. Oyuna etki eder mi bilmem.

Logitech in müşteri hizmetleri çok iyi. Logitech alırım alırsam sadece bu modelden geçip geçmeye değer mi değmez mi onu bilmiyorum

Alınmaz. Oyuna etki eder mi bilmem.
Neden alınmaz?

Logitech in müşteri hizmetleri çok iyi. Logitech alırım alırsam sadece bu modelden geçip geçmeye değer mi değmez mi onu bilmiyorum

Neden alınmaz?
GPROX2'den daha iyi olan üründen 2 tane alabiliyorsun 1 tane GPX2 fiyatına. Zaten bu attığım ürün indirimli fiyatı normalde 4000TL olan bir ürün. Magnezyum kasa daha iyi bi sensör ve MCU. Evet logitech garantide daha iyi ama bile bile ladese gitmek olur GPX2 almak bence. 2. elleri var temiz belki onlara bakılabilir illa istersen 3800 civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…