Logitech G PRO Superlight 2 nasıldır?

Bütçe
120€

yusufxr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce 2. el satın aldığım Logitech G PRO Wireless farem dün ömrünü tamamladı. Genel olarak memnundum, sadece çift tıklama sorunu bazen canımı sıkıyordu. Şimdi mouse bakıyorum; Superlight 2 ile sorunun kaldırıldığı söylendi. Deneyimi olan var mı?

Tutuş şeklim: Pençe benzeri; avucumun alt arkası yere değiyor, avuç içim full temas ediyor, ön tarafları parmağım yukarıda tutuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce 2. el satın aldığım Logitech G PRO Wireless farem dün ömrünü tamamladı. Genel olarak memnundum, sadece çift tıklama sorunu bazen canımı sıkıyordu. Şimdi mouse bakıyorum; Superlight 2 ile sorunun kaldırıldığı söylendi. Deneyimi olan var mı?

Tutuş şeklim: Pençe benzeri; avucumun alt arkası yere değiyor, avuç içim full temas ediyor, ön tarafları parmağım yukarıda tutuyorum.
Güzel, sensörü kaliteli şekil konusunda piyasaki en güvenli mouse. Optik switch kullandığı için çift tıklama gibi bir sorunla karşılaşmazsınız, beyaz renginde sararma yapıyor ve bazı kullanıcılar cam mousepadda iyi tracklemediğini söylüyor fakat bir kesim , sorunsuz kullananlarda var.

Güzel, sensörü kaliteli şekil konusunda piyasaki en güvenli mouse. Optik switch kullandığı için çift tıklama gibi bir sorunla karşılaşmazsınız, beyaz renginde sararma yapıyor ve bazı kullanıcılar cam mousepadda iyi tracklemediğini söylüyor fakat bir kesim, sorunsuz kullananlarda var.

Cam mouse pad kullanmıyorum beyaz renkte önerin için teşekkürler siyah alacağım sanırım.

DeX modelini kullanıyorum içinden çıkan stock skatezler hariç genel anlamında güzel mouse zaten piyasadaki en iyi sensörü barındırıyor.

DeX modeli nasıl hoccam? Gerçi burada 0 yok Amazon'da 2.el var direkt Superlight 2 alırım sanırım. Skatezleri ileride değiştirebilirim ama zaten Valorant oynuyorum aşırı önemli değil.

DeX modeli nasıl hoccam? Gerçi burada 0 yok Amazon'da 2.el var direkt Superlight 2 alırım sanırım. Skatezleri ileride değiştirebilirim ama zaten Valorant oynuyorum aşırı önemli değil.
DeX sadece shape olarak farklı palm grip için daha uygun. Ben çok komik fiyata satın aldım düz G Pro X Superlight 2 modelinden daha uyguna geldi yoksa 6000 TL verip almazdım. Bundan 4-5 ay öncesine kadar Superlight 2 alınmazdı ama en son gelen firmware güncellemesinde mouse evrim geçirdi resmen. Uzun süre seni götürecek modeldir, üzmez.

DeX sadece shape olarak farklı palm grip için daha uygun. Ben çok komik fiyata satın aldım düz G PRO X Superlight 2 modelinden daha uyguna geldi yoksa 6000 TL verip almazdım. Bundan 4-5 ay öncesine kadar Superlight 2 alınmazdı ama en son gelen Firmware güncellemesinde mouse evrim geçirdi resmen. Uzun süre seni götürecek modeldir, üzmez.

Hz dışında başka yenilik geldi mi hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı