Logitech G PRO Superlight 2 ve Lamzu maya X

• Konuyu başlatan mizzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.352
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Arkadaşlar selam 5 bin bütçeyle yeni mouse alacağım. Lamzu maya X almak istiyordum fakat Wraith hakkında çok fazla şikayet var, kimse garanti durumundan vb memnun değil gibi. E sporcular Superlight 2 kullanıyor genelde, alıp geçsem mi diyorum ama gönlüm Lamzu'dan yana, sizce ne yapabilirim?

Merhaba ben Lamzu maya X aldım gayet mutluyum çok iyi bir mouse yanında yedek skatezler taşıma çantası kablosu çok iyi 8K dongle da var 4K Hz de 2 gün 8K da 1 gün gidiyor 1 saatte 100 falan oluyor şarjı çok iyi bir mouse bende G PRO düşündüm ancak birkaç yayıncıya sordum onlar da Lamzu dediler ondan dolayı satın aldım gayet memnunun umarım sana yardımcı olur.

Merhaba ben Lamzu maya X aldım gayet mutluyum çok iyi bir mouse yanında yedek skatezler taşıma çantası kablosu çok iyi 8K dongle da var 4K Hz de 2 gün 8K da 1 gün gidiyor 1 saatte 100 falan oluyor şarjı çok iyi bir mouse bende G PRO düşündüm ancak birkaç yayıncıya sordum onlar da Lamzu dediler ondan dolayı satın aldım gayet memnunun umarım sana yardımcı olur.
Memnun olmanıza sevindim iyi günlerde kullanın. Ben tercihimi Viper Pro V3 den yana yaptım ve ben de memnunum.

Merhaba 2 sorum olucak.
1. Si kutu içinden 8k dongle çıkıyor mu?
2. Si donglesiz kaç hz de kullanılabiliyor?

Öncelikle hayırlı olsun. 8K Hz de takılma sorunları var diye biliyorum doğru mu?
Bazılarında var, Viper v3 pro piyasaya ilk geldiğinde çoğu ürünü takılma sorunluydu er geç müdahale edip güncelleme ile düzeltti, hala az olsada takılma yaşayan var ama bu o sorunu farenin kronik sorunu yapmaz.

Öncelikle hayırlı olsun. 8K Hz de takılma sorunları var diye biliyorum doğru mu?
Bende öyle bir sorun yok fakat bazı oyunlarda fena kastırıyor. 4khz de oynuyorum fps oyunlarında, diğer oyunlarda sabit 1khz de kullanıyorum. Ek olarak Hz in oyunu değiştirmediğini söyleyen arkadaşlar vardı, kesinlikle deneyince değiştirdiğini gördüm. Sensim değişti yani o kadar diyim size.

hocam merhaba, hala kullanıyormusun memnunmusun deneyimlerini yazarsan çok mutlu olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı