Arkadaşlar ürün dun elime geldi. Siyah rengini aldim. Ben pence tutus kullanan bir oyuncuyum. Oncellikle sunu soylemeliyim ki pence tutus yapiyorsaniz DeX almayin. Ben almadan once tahmin etmistim elimde rahat durmayacagini. Su an kullanıyorum ve serce parmagim fareyle beraber hareket etmek zorunda kalıyor. Kisa vadede bir sorun olacagini sanmam ama uzun vade de belki problem olabilir. Ben Superlight 2'den gectim bu fareye. Niye normalini almadin diye soracak olursaniz, arkadaşlar Superlight 2'lerin uretim tarihleri DeX'e gore daha geri. Kutusunu incelerseniz Superlight 2'lerin kutusunda 2000Hz yaziyor ama 8000Hz calistirabiliyorsunuz. DeX yeni uretim oldugu icin herhangi bir kronik ariza yasamam diyerek aldim. Bu fare 4000Hz de Superlight 2'den daha iyi performans veriyor emin olun. Donanimsal olarak ayni olabilir. Fakat piyasada alacaginiz Superlight2'lere gore daha yeni uretim oldugu icin performans farki var. Kisacasi DeX Superlight'a gore guzel fakat tutus icin almadan once dikkat etmeniz gerekiyor. Peki sizin bu konu hakkindaki gorusleriniz neler? Sizce alirken hata yapmis miyim?