Logitech G PRO Superlight X 2 DeX iyi mi?

rayNd

Decapat
Arkadaşlar ürün dun elime geldi. Siyah rengini aldim. Ben pence tutus kullanan bir oyuncuyum. Oncellikle sunu soylemeliyim ki pence tutus yapiyorsaniz DeX almayin. Ben almadan once tahmin etmistim elimde rahat durmayacagini. Su an kullanıyorum ve serce parmagim fareyle beraber hareket etmek zorunda kalıyor. Kisa vadede bir sorun olacagini sanmam ama uzun vade de belki problem olabilir. Ben Superlight 2'den gectim bu fareye. Niye normalini almadin diye soracak olursaniz, arkadaşlar Superlight 2'lerin uretim tarihleri DeX'e gore daha geri. Kutusunu incelerseniz Superlight 2'lerin kutusunda 2000Hz yaziyor ama 8000Hz calistirabiliyorsunuz. DeX yeni uretim oldugu icin herhangi bir kronik ariza yasamam diyerek aldim. Bu fare 4000Hz de Superlight 2'den daha iyi performans veriyor emin olun. Donanimsal olarak ayni olabilir. Fakat piyasada alacaginiz Superlight2'lere gore daha yeni uretim oldugu icin performans farki var. Kisacasi DeX Superlight'a gore guzel fakat tutus icin almadan once dikkat etmeniz gerekiyor. Peki sizin bu konu hakkindaki gorusleriniz neler? Sizce alirken hata yapmis miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayet iyi bir mouse çok rahat ve çok kaliteli logitech üzmez fiyatı biraz tuzlu ama kalitesinin hakkının veriyor ben bu gruba 2-3 ay önce sormuştum razer da V3 promu myoksa Logitech GPROX Superlight 2 mi diye herkez razer da v3 demişti aldım hiç beğenmedim sonra onu sattım ve Logitech aldım şuan kullanıyorum gayet memnunum dexide ayrı güzel bence alınır iyi yapmışsın bu mouse'dan bazıları nefret ediyor çünkü fiyatından mouse tam bir başyapıt

Kişinin tercihine kalmış bir durum Superlight 2 fiyatını hak eden bir mouse değil aynı özelliklere hatta daha iyi özelliklere sahip olup 3K-3.5k bandında satılan ürünler var.

Kişinin tercihine kalmış bir durum Superlight 2 fiyatını hak eden bir mouse değil aynı özelliklere hatta daha iyi özelliklere sahip olup 3K-3.5k bandında satılan ürünler var.
butun e sporcular bu fareyi kullaniyor. 3k ya fareyi alanlar nerede oynuyor su an.

katiliyorum dostum tesekkurler yorumun icin.

Claw tutup Ergonomik mouse alman senin suçun, Dex palm için yapılmış bir mouse. Iki mouseta Hero 2 performansları aynı, güncelleme ile Superligth 2'de 8000 hz oluyor.

butun e sporcular bu fareyi kullaniyor. 3k ya fareyi alanlar nerede oynuyor su an.

katiliyorum dostum tesekkurler yorumun icin.
Cs/call of duty esporunda bu mouse %70 tercih ediliyor yoğun fps oyunlarında genellikle zatenn bu mouse onun için yapıldı ben kullanıyorum verdiğim 6kya değdi açıkcası pişman olmadım iyki vermişim

Claw tutup ergonomik mouse alman senin suçun, DeX palm için yapılmış bir mouse. Iki farede Hero 2 performansları aynı, güncelleme ile superligth 2'de 8000 Hz oluyor.

Tabii ki de ozelliklerinin ayni oldugunu biliyorum dostum. Belirttim onu. Fakat demek istedigim biri 2018 model birisi 2024 model hangisini secersin. Ben claw tutmama ragmen DeX'i rahatlikla kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…