Logitech G PRO TKL vs ASUS Scope RX vs K7 TUF Gaming

Makaleler
4
Daha fazla  
Logitech G PRO TKL mi, yoksa ASUS Scope RX veya K7 TUF Gaming mi önerirsiniz? Technopat'tan Ali Güngör Bey'in incelemesini YouTube'da izledim karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu üçü arasından ASUS scope RX tercih edilebilir eğer bilek desteği şart değilse. Bilek desteği önemliyse K7 alabilirsiniz ancak ben bunlardan hariç bunu almanızı öneririm. Fiyat olarak da daha uygun.

B
Bu corsair'in de su ve toz dayanıklılığı var mı acaba?

@GRBreakpoint var. Hatta altında su tahliye kanalları da var.
Hocam Corsair aşırı kaliteli bir marka. Merak ettiğim konu şu ki; K7 veya SCOPE RX ile bunun arasında neden bu kadar fiyat farkı var? Kendimce şunu diyorum bu K68'i alıp yanına bir 500 gb m.2 SSD mi alsam yoksa m.2 SSDyi erteyelip K7 ve Scope RX alıp daha sonr amı m2. ssd alsam? Bu konuda kararsız kaldım.

Açıkçası, pek TR incelemesi görmedim. Ama @Tearz çok tavsiye etti bana, onun yorumlarını al bir istersen. İncelemesi var mı bilmiyorum. Blackwidow 3 de var 800₺ ama çok ses çıkarır. Klavye bu, bozuluyor. 1.5 sene önce G213 aldım, bozuk çıktı. Gönderdikleri 2 klavye de bozuk çıktı. O günden beri Logitech'den uzak duruyorum. Corsair ve Razer bak derim.

Asus Scope RX ve TUF Gaming K7 optik anahtar kullanıyor. Dayanıklılık ve sorunsuzlukta mekanik anahtarlardan çok üstünler. Optik anahtarları biraz araştırırsan anlarsın. Optik anahtarlı Bloody B870R kullanıyorum. 5. yılında ve hala ilk günkü kondisyonunda.
Konuyla alakasız ama aynı durum farelerde de geçerli. Optik anahtarlı Razer Basilisk V2 ve Razer Deathadder V2 kullanıyorum. Optik anahtarlar, Klavye ve farede mekaniklerin çift tıklama, hamle kaybı, yüksek debounce delay gibi sorunlarını bertaraf eden bir teknoloji.
Asus TUF Gaming K7 geçenlerde indirimde 700-800 TL bandında idi.

700-800 tl mi inanılmaz keşke bir denk gelse ScopemRx veya K7. O halde bekliyeyim acele etmeden belki indirim yakalarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…