Logitech G PRO TKL vs ASUS Scope RX vs K7 TUF Gaming

Maaşım yatana kadar ürünüün fiyatı 1500-1600 olmuş durumda 800 TL' den. Gerçekten çok yazık...
Maalesef kampanya bitince fiyatı öyle olmuş. İnce hesapta Summoner 1300 TL düşmüş sanırım orayada bakabilirsin.

Maalesef kampanya bitince fiyatı öyle olmuş. İnce hesapta Summoner 1300 TL düşmüş sanırım orayada bakabilirsin.
Artık diğer ayı bekleyip Scope RX alacağım gibi hocam. İlginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Almıştık Optik anahtar alayım bari de bir daha alamk durumunda kalmıyayım.

11.11 2021 tarihinde N11 de Elite Store mağazasından satın aldım, yani en fazla 4 ay önce, ama klavye kafayı yedi, bazı tuşlar hiç yanıt vermez oldu, bazı tuşlarsa örneğin 1' tuşuna basıyorum 3 yazıyor, "ArmouryCrateInstaller" ile tüm tuşları sıfırlayınca her şey düzeliyor ama yarım saat geçmeden yine bu defa başka tuşlarda ayni şey oluyor, satın aldığım yere iadeye gönderdim, bana benzer bir klavyeyi sarmış kargo yapmış, evet klavye değişmiş bunu seri numarasından anladım, ama yeni değil, oda başkasının iade ettiği ayni marka ve model klavyeyi göndermiş, çünkü kutu içeriği orijinal değildi, inanmayacaksınız ayni sorun onda da vardı, ASUS yetkili servisi ile direk iletişim kuramadım, ne olacak bende şaşırdım, bilmiyorum bu da benim şansızlığım olsa gerek.

TUF K7 aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Armourycrate yükledim ama kullanmıyorum. Macro da kullanmıyorum. Yay sesi de almadım. Sizin şanssızlığınız olmuş sanırım.

TUF K7 aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Armoury Crate yükledim ama kullanmıyorum. Macro da kullanmıyorum. Yay sesi de almadım. Sizin şanssızlığınız olmuş sanırım.

Sanırım sıkıntı Armoury Crate'den oldu, 15 gün önceye kadar sorun yoktu, ben ne zaman Armoury Crate ile renk değiştirdim ondan sonra başladı, ama merak ettiğim şey, klavyenin ilk kuruluşunda tuşlarda tek renk olmuyor, siz Armoury Crate olmadan nasıl tek renge geçtiniz?

Armourycrate’i oynayınca benim de bir kaç tuş basmıyordu. Tüylerim diken diken olmuştu acaba bozuk mu diye. Sonra sildim cratei tekrar kurdum ve rgbyi default ayara aldım düzeldi. Ben zaten default rgb profilini seviyorum o yüzden oynadım. Cratei de kullanmıyorum zaten dediğim gibi. Macro ve rgb ile işim yok.

Ne olur bana yardımcı olun, bu sorunu çözemiyorum.

Ne olur bana yardımcı olun, bu sorunu çözemiyorum.

Elimden geldiğince yardımcı olayım ama inanın ben de ne yaptığımı bilmiyorum. Pcyi resledim, armoury crate’ sildim yükledim sonra rgb profilini default yaptım. En çok default gökkuşağını sevdiğim için. Silip yükleyin, klavyeyi başka bir usb portuna takın. Tekrar deneyin olmazsa, araştırırım ve deneriz her şeyi. Bu arada klavye ne TUF K7 mi? ROG Scope RX mi?

Klavyem Asus Tuf Gaming K7, ben ArmouryCreate yi sildim fakat hala "ArmouryDevice" duruyor ve bunu silemiyorum çünkü denetim masasında da yok,

Klavyem Asus Tuf Gaming K7, ben ArmouryCreate yi sildim fakat hala "ArmouryDevice" duruyor ve bunu silemiyorum çünkü denetim masasında da yok,

Direkt klasörü bulup C diskinde silin olmadı. Ya da üçüncü parti bir programla kaldırmayı deneyin gözüküyorsa. Ccleaner ya da başka bir program varsa. En kötü ihtimal bir format atın SSD varsa uzun sürmez zaten. Armoury Crate yüklemeden direkt kullanmayı deneyin bir belki öyle sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz.

@BerkayZ87 @Hamza Ensar Sağlam @Tearz arkadaşın sorununa yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…