Logitech G PRO vs PRO X Superlight vs G502 Lightspeed vs G903

TTU

Megapat
Merhaba. Şu an mevcut olarak kullandığım mouse Logitech G502 proteus Spectrum. Artık kablosuz bir Gaming mouse almak istiyorum ancak 4 model arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Veya daha iyi bir öneriniz varsa siz de öneride bulunursanız sevinirim.

Logitech G PRO

Logitech G PRO X Superlight (Normaliyle arasındaki farklar nelerdir?)

Logitech G502 Lightspeed

Logitech G903

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Gaming alacaksanız kablosuz önermem illa alacaksanız.
903.
G502 öneririm.

Hocam Gaming alacaksanız kablosuz önermem illa alacaksanız.
903.
G502 öneririm.
Tam olarak anlamadım hocam. Zaten G502 kullanıyorum. Yani G903 mü G502 Wireless mı önerdiniz tam anlayamadım. Ve neden önermiyorsunuz, takılma veya gecikme olur diye mi?

G Pro X Superlight ile GPW arasındaki farklar:
Superlight 20g daha hafif
Superlight'ın RGB'si yok
Superlight'ın skatezleri daha iyi
Superlight'ta kullanılan switchler çift tıklamaya karşı daha dayanıklı

Onun dışında sensörleri ve şekilleri birebir aynı.

Ayrıca kablosuz ile kablolu fareler arasında gecikme olarak en ufak fark kalmadı. Bu videodan izleyebilirsiniz ingilizceniz varsa:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçe sıkıntınız yoksa Superlight'ı alın derim.

Çok sağolun hocam çok güzel açıklamışsınız.

Çok sağolun hocam çok güzel açıklamışsınız.
Alırsanız Superlight öneririm. En iyi seçim o olur. Daha ucuz birşey önerin derseniz :

Arkadaşım çok yakın bir zamanda aldı (1 veya 2 gün önce). Sorun yaşamadı. Normalde Viper Ultimate biraz sorunları olan bir mouse fakat teknoloji şans işidir. Arkadaşımda gram sorun yok.

İfadeler: TTU
Evet bu da güzel ancak superlight'la aralarında zaten 100 TL var, yani alabilirsem 100 TL sıkıntı yaratmaz açıkçası.

Evet bu da güzel ancak superlight'la aralarında zaten 100 TL var, yani alabilirsem 100 TL sıkıntı yaratmaz açıkçası.
Viper Ultimate alacaksanız 800 TL'ye düşüyor zaman zaman onu takip edip almanızı öneririm. 1.300 TL verilecek bir mouse değil Viper Ultimate. Bütçe varsa kesinlikle G PRO X Superlight.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…