Logitech G PRO Wireless için Mouse Pad Önerisi

Sevimsizilker

Kilopat
Merhaba, bugün Logitech G PRO Wireless sipariş ettim. Mouse Pad ihtiyacım var fakat karar veremiyorum. Aklımda bir mouse pad yok. Hangi mouse Pad'i önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe sınırım yok.

Hocam güzel kaymıyor bu.

Yanlış anlamayın ama illa ki vardır bütçe sınırı :). Mesela bu ürüne bütçeniz yeter mi?
Önerim:
Daha kısıtlı bir bütçeniz var ise eğer tam bir F/P ve kendi kullandığım mouse pad:

Yanlış anlamayın ama illa ki vardır bütçe sınırı :). Mesela bu ürüne bütçeniz yeter mi?
Önerim:
Daha kısıtlı bir bütçeniz var ise eğer tam bir F/P ve kendi kullandığım mouse pad:

Hocam bütçe sınırı vardır işte bende onu diyorum bilerek onu önerdim bütçe söylemıyorlar yüksek bir şey atınca bu pahalı diyorlar.

Hocam bütçe sınırı vardır işte bende onu diyorum bilerek onu önerdim bütçe söylemıyorlar yüksek bir şey atınca bu pahalı diyorlar.
G Pro Wireless alan birisinin 40 liralık kötü Logitech mouse pad kullanacağını sanmıyorum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı