Çözüldü Logitech G PRO Wireless takılma yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafah

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar fareyi USB Wireless şeklinde kullandığımda takılmalar yaşıyorum, şarja taktığımda takılmalar geçiyor.

Çözüm
USB alıcıyı fareye yakın bir yere taktınız mı? Yoksa kasaya mı takıyorsunuz? Kablo ile uzatıp masanızda fareye yakın bir yere yerleştirin.
USB alıcıyı fareye yakın bir yere taktınız mı? Yoksa kasaya mı takıyorsunuz? Kablo ile uzatıp masanızda fareye yakın bir yere yerleştirin.

Çözüm
Kablosuz LightSpeed olarak kullanıyorum, USB'yi kasanın arkasına takıyorum

Tamam. Kasanın arkasına takmayın. Kabloyu bilgisayara takın, diğer ucuna ise USB alıcınızı takıp fareye yakın bir yere koyacaksınız.

Tam anlayamadım bir alıcı USB'si var bir de şarj kablosu var, şarj kablosuna USB alıcıyı takıp yakın bir yere mi koymamı söylüyorsunuz?

Evet. Şarj kablosuna USB alıcıyı takmanız gerekiyor. Onun için bir dönüştürücü aparat var. Fareye yakın bir yerde masanın üzerinde dursun.

Aparat linki atma şansınız var mı acaba? Çünkü kutudan öyle bir şey çıkmadı.

Siz bu fareyi ikinci el mi aldınız? Kutunun içinden çıkıyor. Attığım dakikaya bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alıcıyı buna takacaksınız. Bunu da kabloya.

1681073668602.png

Siz bu fareyi ikinci el mi aldınız? Kutunun içinden çıkıyor. Attığım dakikaya bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alıcıyı buna takacaksınız. Bunu da kabloya.

Eki Görüntüle 1734261

Video izleyince anladım tamamdır şu anda sorunum çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı