mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar fareyi USB Wireless şeklinde kullandığımda takılmalar yaşıyorum, şarja taktığımda takılmalar geçiyor.
Arkadaşlar fareyi USB Wireless şeklinde kullandığımda takılmalar yaşıyorum, şarja taktığımda takılmalar geçiyor.
Çözüm Xantern 9 Nisan 2023 USB alıcıyı fareye yakın bir yere taktınız mı? Yoksa kasaya mı takıyorsunuz? Kablo ile uzatıp masanızda fareye yakın bir yere yerleştirin.
USB alıcıyı fareye yakın bir yere taktınız mı? Yoksa kasaya mı takıyorsunuz? Kablo ile uzatıp masanızda fareye yakın bir yere yerleştirin.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.529 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 9 Nisan 2023 #2 USB alıcıyı fareye yakın bir yere taktınız mı? Yoksa kasaya mı takıyorsunuz? Kablo ile uzatıp masanızda fareye yakın bir yere yerleştirin. Artı 0 Eksi Çözüm
USB alıcıyı fareye yakın bir yere taktınız mı? Yoksa kasaya mı takıyorsunuz? Kablo ile uzatıp masanızda fareye yakın bir yere yerleştirin.
KS KS mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Xantern dedi: USB alıcıyı fareye yakın bir yere taktınız mı? Yoksa kasaya mı takıyorsunuz? Kablo ile uzatıp masanızda fareye yakın bir yere yerleştirin. Genişletmek için tıkla... Kablosuz Lightspeed olarak kullanıyorum, USB'yi kasanın arkasına takıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Xantern dedi: USB alıcıyı fareye yakın bir yere taktınız mı? Yoksa kasaya mı takıyorsunuz? Kablo ile uzatıp masanızda fareye yakın bir yere yerleştirin. Genişletmek için tıkla... Kablosuz Lightspeed olarak kullanıyorum, USB'yi kasanın arkasına takıyorum.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.529 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 9 Nisan 2023 #4 mustafah dedi: Kablosuz LightSpeed olarak kullanıyorum, USB'yi kasanın arkasına takıyorum Genişletmek için tıkla... Tamam. Kasanın arkasına takmayın. Kabloyu bilgisayara takın, diğer ucuna ise USB alıcınızı takıp fareye yakın bir yere koyacaksınız. Artı 0 Eksi
mustafah dedi: Kablosuz LightSpeed olarak kullanıyorum, USB'yi kasanın arkasına takıyorum Genişletmek için tıkla... Tamam. Kasanın arkasına takmayın. Kabloyu bilgisayara takın, diğer ucuna ise USB alıcınızı takıp fareye yakın bir yere koyacaksınız.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 9 Nisan 2023 #5 Sorun mouseta değildir alıcıdadır. Artı 0 Eksi
KS KS mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #6 Xantern dedi: Tamam. Kasanın arkasına takmayın. Kabloyu bilgisayara takın, diğer ucuna ise USB alıcınızı takıp fareye yakın bir yere koyacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım bir alıcı USB'si var bir de şarj kablosu var, şarj kablosuna USB alıcıyı takıp yakın bir yere mi koymamı söylüyorsunuz? Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Tamam. Kasanın arkasına takmayın. Kabloyu bilgisayara takın, diğer ucuna ise USB alıcınızı takıp fareye yakın bir yere koyacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tam anlayamadım bir alıcı USB'si var bir de şarj kablosu var, şarj kablosuna USB alıcıyı takıp yakın bir yere mi koymamı söylüyorsunuz?
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.529 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 9 Nisan 2023 #7 mustafah dedi: Tam anlayamadım bir alıcı USB'si var bir de şarj kablosu var, şarj kablosuna USB alıcıyı takıp yakın bir yere mi koymamı söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Şarj kablosuna USB alıcıyı takmanız gerekiyor. Onun için bir dönüştürücü aparat var. Fareye yakın bir yerde masanın üzerinde dursun. Artı 0 Eksi
mustafah dedi: Tam anlayamadım bir alıcı USB'si var bir de şarj kablosu var, şarj kablosuna USB alıcıyı takıp yakın bir yere mi koymamı söylüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Şarj kablosuna USB alıcıyı takmanız gerekiyor. Onun için bir dönüştürücü aparat var. Fareye yakın bir yerde masanın üzerinde dursun.
KS KS mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #8 Xantern dedi: Evet. Şarj kablosuna USB alıcıyı takmanız gerekiyor. Onun için bir dönüştürücü aparat var. Fareye yakın bir yerde masanın üzerinde dursun. Genişletmek için tıkla... Aparat linki atma şansınız var mı acaba? Çünkü kutudan öyle bir şey çıkmadı. Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Evet. Şarj kablosuna USB alıcıyı takmanız gerekiyor. Onun için bir dönüştürücü aparat var. Fareye yakın bir yerde masanın üzerinde dursun. Genişletmek için tıkla... Aparat linki atma şansınız var mı acaba? Çünkü kutudan öyle bir şey çıkmadı.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.529 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 9 Nisan 2023 #9 mustafah dedi: Aparat linki atma şansınız var mı acaba? Çünkü kutudan öyle bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Siz bu fareyi ikinci el mi aldınız? Kutunun içinden çıkıyor. Attığım dakikaya bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alıcıyı buna takacaksınız. Bunu da kabloya. Artı 0 Eksi
mustafah dedi: Aparat linki atma şansınız var mı acaba? Çünkü kutudan öyle bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Siz bu fareyi ikinci el mi aldınız? Kutunun içinden çıkıyor. Attığım dakikaya bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alıcıyı buna takacaksınız. Bunu da kabloya.
KS KS mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 458 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #10 Xantern dedi: Siz bu fareyi ikinci el mi aldınız? Kutunun içinden çıkıyor. Attığım dakikaya bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alıcıyı buna takacaksınız. Bunu da kabloya. Eki Görüntüle 1734261 Genişletmek için tıkla... Video izleyince anladım tamamdır şu anda sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Siz bu fareyi ikinci el mi aldınız? Kutunun içinden çıkıyor. Attığım dakikaya bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alıcıyı buna takacaksınız. Bunu da kabloya. Eki Görüntüle 1734261 Genişletmek için tıkla... Video izleyince anladım tamamdır şu anda sorunum çözüldü.