2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 14 Ekim 2022 #1 Hangi fare daha iyi? Neden daha iyi?
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 14 Ekim 2022 #2 Logitech G Pro Wireless Technopat'ın kanalında incelemesi mevcut bakabilirsin. Oradan bakmıştım ve gayet güzele benziyordu. Diğeri delikli diye tercig etmezdim fakat nasıl bir mouse bilmiyorum.
Logitech G Pro Wireless Technopat'ın kanalında incelemesi mevcut bakabilirsin. Oradan bakmıştım ve gayet güzele benziyordu. Diğeri delikli diye tercig etmezdim fakat nasıl bir mouse bilmiyorum.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 14 Ekim 2022 #3 Glorious malzeme kalitesi ve kronik sıkıntılarından dolayı çöp bir mouse, Logitech G PRO X superlight daha iyi.
Glorious malzeme kalitesi ve kronik sıkıntılarından dolayı çöp bir mouse, Logitech G PRO X superlight daha iyi.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Ekim 2022 #4 293735 dedi: Glorious malzeme kalitesi ve kronik sıkıntılarından dolayı çöp bir mouse, Logitech G PRO X superlight daha iyi. Genişletmek için tıkla... Model D Wireless versiyonunda böyle bir sorun yok. Model O Wireless'ta vardı. 244012 dedi: Hangi fare daha iyi? Neden daha iyi? Genişletmek için tıkla... Düz G Pro Wireless iyi değil. Model D Wireless daha iyi.
293735 dedi: Glorious malzeme kalitesi ve kronik sıkıntılarından dolayı çöp bir mouse, Logitech G PRO X superlight daha iyi. Genişletmek için tıkla... Model D Wireless versiyonunda böyle bir sorun yok. Model O Wireless'ta vardı. 244012 dedi: Hangi fare daha iyi? Neden daha iyi? Genişletmek için tıkla... Düz G Pro Wireless iyi değil. Model D Wireless daha iyi.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 14 Ekim 2022 #5 Xeonayp dedi: Model D Wireless versiyonunda böyle bir sorun yok. Model O Wireless'ta vardı. Düz G Pro Wireless iyi değil. Model D Wireless daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynısının laciverti pek bir farkı yok benim gözümde, aynı firma yapıyor sonuçta. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xeonayp dedi: Model D Wireless versiyonunda böyle bir sorun yok. Model O Wireless'ta vardı. Düz G Pro Wireless iyi değil. Model D Wireless daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynısının laciverti pek bir farkı yok benim gözümde, aynı firma yapıyor sonuçta. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et