C CanTurk21 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 Alacağım Wraith mi alsam ya da sahibinden de tiger ice, cam skatez vb.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.089 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #2 CanTurk21 dedi: Alacağım Wraith mi alsam ya da sahibinden de tiger ice, cam skatez vb. Genişletmek için tıkla... Logitech G Pro X Superlight 2 için Hoverpad V3 Mouse Skate wraithesports.com
CanTurk21 dedi: Alacağım Wraith mi alsam ya da sahibinden de tiger ice, cam skatez vb. Genişletmek için tıkla... Logitech G Pro X Superlight 2 için Hoverpad V3 Mouse Skate wraithesports.com
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 14 Mayıs 2024 #3 Quadranil1 dedi: Logitech G Pro X Superlight 2 için Hoverpad V3 Mouse Skate wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Bunu almak yerine stoklara yeni gelen Obsidian skateslere bakabilirsiniz daha kayganlar ve içinden 2 set çıkıyor.
Quadranil1 dedi: Logitech G Pro X Superlight 2 için Hoverpad V3 Mouse Skate wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Bunu almak yerine stoklara yeni gelen Obsidian skateslere bakabilirsiniz daha kayganlar ve içinden 2 set çıkıyor.
C CanTurk21 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #4 belirsizz dedi: Bunu almak yerine stoklara yeni gelen Obsidian skateslere bakabilirsiniz daha kayganlar ve içinden 2 set çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkür ederim Wraith'e sportstan aldım bidahikine Obsidian skateslerden deneyeceğim.
belirsizz dedi: Bunu almak yerine stoklara yeni gelen Obsidian skateslere bakabilirsiniz daha kayganlar ve içinden 2 set çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkür ederim Wraith'e sportstan aldım bidahikine Obsidian skateslerden deneyeceğim.
Maeres Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mayıs 2024 #5 CanTurk21 dedi: Öneriniz için teşekkür ederim Wraith'e sportstan aldım bidahikine Obsidian skateslerden deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Razer Viper Ultimate farem için Wraith'den skatez alacağım da önerir misin, güzel kayıyor mu eskisine göre?
CanTurk21 dedi: Öneriniz için teşekkür ederim Wraith'e sportstan aldım bidahikine Obsidian skateslerden deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Razer Viper Ultimate farem için Wraith'den skatez alacağım da önerir misin, güzel kayıyor mu eskisine göre?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Mayıs 2024 #6 Maeres dedi: Razer Viper Ultimate farem için Wraith'den skatez alacağım da önerir misin, güzel kayıyor mu eskisine göre? Genişletmek için tıkla... Kayıyor.
Maeres dedi: Razer Viper Ultimate farem için Wraith'den skatez alacağım da önerir misin, güzel kayıyor mu eskisine göre? Genişletmek için tıkla... Kayıyor.
C CanTurk21 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #7 Maeres dedi: Razer Viper Ultimate farem için Wraith'den skatez alacağım da önerir misin, güzel kayıyor mu eskisine göre? Genişletmek için tıkla... Viper'ın stock skatezleri nasıldır bilemiyorum fakat Wraith skatezler iyi kayıyor.
Maeres dedi: Razer Viper Ultimate farem için Wraith'den skatez alacağım da önerir misin, güzel kayıyor mu eskisine göre? Genişletmek için tıkla... Viper'ın stock skatezleri nasıldır bilemiyorum fakat Wraith skatezler iyi kayıyor.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 26 Mayıs 2024 #8 CanTurk21 dedi: Viper'ın stock skatezleri nasıldır bilemiyorum fakat Wraith skatezler iyi kayıyor. Genişletmek için tıkla... Viper'in skatezleri DeathAdder ile aynıysa iyi kayıyor.
CanTurk21 dedi: Viper'ın stock skatezleri nasıldır bilemiyorum fakat Wraith skatezler iyi kayıyor. Genişletmek için tıkla... Viper'in skatezleri DeathAdder ile aynıysa iyi kayıyor.