Logitech G PRO X 2 kulaklık ses ve mikrofon ayarları nasıl olmalı?

yigitvvv

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni kulaklık aldım ve ses ve mikrofon ayarlarını nasıl yapmalıyım? FPS oyunları oynuyorum.

Merhaba, yeni kulaklık aldım ve ses ve mikrofon ayarlarını nasıl yapmalıyım? FPS oyunları oynuyorum.
Ben senin yerinde olsam o kulaklığı GHUB ile kullanmazdım, kulaklık donanım olarak çok iyi, sürücüsü rakiplerinden daha gelişmiş fakat yazılımı kötü.

Mouseda logitech nasil yapicam
Aygıt yöneticisinden G pro x 2'yi GHUB'ta devre dışı birakabiliyordun, internette detayli rehberi vardı basit birsey. GHUB kullanma dememin sebebi henüz gelişmiş ekolayzer gelmemesi.

Bak mesela bu G pro x 2'nin ekolayzer sekmesi sadece 5 tane ses frekansını elleyebiliyorsunuz.

Buda G pro X 1'in .

Gördüğün gibi henüz gelişmiş ekolayzer gelmediği için düzgün ayar yapamazsın, özelliklede tizlere dokunamiyorsun G pro x 2'de GHUB yüzünden bu yüzden kullanma diyorum 2 seçeneğin var ya Ghub'tan devre disi birakirsin yada Logitech'in getirmesini beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…