GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.523 Makaleler 1 Çözümler 5 Bugün 11:42 #1 Aşağıya birkaç kulaklık linki bıraktım. Hangisini önerirsiniz? Amazon.com.tr ASUS ROG Delta II Wireless 2.4GHz/Bluetooth Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Aşağıya birkaç kulaklık linki bıraktım. Hangisini önerirsiniz? Amazon.com.tr ASUS ROG Delta II Wireless 2.4GHz/Bluetooth Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
osman1929 Femtopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:50 #2 Logitech gumrukte 7k.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.176 Makaleler 3 Çözümler 21 Bugün 12:03 #3 GhostOps dedi: Aşağıya birkaç kulaklık linki bıraktım. Hangisini önerirsiniz? Amazon.com.tr ASUS ROG Delta II Wireless 2.4GHz/Bluetooth Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa ikisi de fiyatına değmez kulaklıklar bu ikisinin yerine ROG pelta alırdım Nova 7 de düşünülebilir.
GhostOps dedi: Aşağıya birkaç kulaklık linki bıraktım. Hangisini önerirsiniz? Amazon.com.tr ASUS ROG Delta II Wireless 2.4GHz/Bluetooth Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa ikisi de fiyatına değmez kulaklıklar bu ikisinin yerine ROG pelta alırdım Nova 7 de düşünülebilir.