Doruk Bulut Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #11 464250 dedi: Audeze Maxwell şuan hemen hemen en iyi wireless oyuncu kulaklığı. Genişletmek için tıkla... Hocam o biraz fazlaymış ya logitech alacağım gibi duruyor ama yine de çok teşekkür ederim başka öneriniz varsa açığım
464250 dedi: Audeze Maxwell şuan hemen hemen en iyi wireless oyuncu kulaklığı. Genişletmek için tıkla... Hocam o biraz fazlaymış ya logitech alacağım gibi duruyor ama yine de çok teşekkür ederim başka öneriniz varsa açığım
AIbus Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #12 Doruk Bulut dedi: Hocam o biraz fazlaymış ya logitech alacağım gibi duruyor ama yine de çok teşekkür ederim başka öneriniz varsa açığım Genişletmek için tıkla... merhaba ben de Logitech G PRO X 2 lightspeed almayı düşünüyorum siz aldınız mı nasıldır kulaklık memnun musunuz?
Doruk Bulut dedi: Hocam o biraz fazlaymış ya logitech alacağım gibi duruyor ama yine de çok teşekkür ederim başka öneriniz varsa açığım Genişletmek için tıkla... merhaba ben de Logitech G PRO X 2 lightspeed almayı düşünüyorum siz aldınız mı nasıldır kulaklık memnun musunuz?